doktor 4804 Napisano Octobar 8, 2017 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje nesto od opreme: - kaciga Shoei Neotec, velicina XL, veoma malo nosena, u odlicnom stanju, na viziru 2 malene tackice koje apsolutno ne smetaju u voznji i vrlo mala ogrebotina spolja, prodaje se bez komunikacije 250€ -tank torba Givi XS 307, bukvalno nova, koriscena samo jedan vikend 80€ -lanac za zakljucavanje motora, duzine 1,25m, na jednoj strani ima siroku alku sa mogucnoscu provlacenja lanca, mocan katanac 60€ Sva oprema je u odlicnom stanju. 063/466403 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 8, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Tank torbe, meni se čini da je ovo model XS306 (veće zapremine) u odnosu na XS307. Takođe, da li uz nju ide dodatni džep za mapu koji se kači gurtnama, ili samo to što je na slikama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 8, 2017 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem, ne znam, pitacu drugara, kada smo slikali, nije bilo tog dodatnog dela...ako je serijska oprema, trebalo bi da ga ima jer je torba kupljena nova. A za model ce biti da si u pravu...mozda sam i ja pogresio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 11, 2017 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba otisla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 23, 2017 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se oglasavao par dana...i lanac je otisao. Ostala kaciga, po meni dobra kupovina kome odgovara velicina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16267 Napisano Octobar 25, 2017 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kasno videh oglas, tank torba bi dobro dosla...jbg Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 26, 2017 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 1, 2017 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodajem i spiner... http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/ostali-19/spiner-nxt-startreck-1#.WfmfRWT7bcs Za kacigu moguc dogovor oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 2, 2017 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Spiner prodat! Jos malo (kaciga), pa nestalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 26, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je ponovo aktuelna... info na telefon 062/312693 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...