draki 2624 Napisano Octobar 6, 2017 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Draga motoraska familijo Posle 7 sezona uzivanja dodje vrijeme konacne odluke! Do sada sam prodavao motor ali sam molio Boga da ga ne prodam jer situacija je bila takava da ne bih imao dovoljno sredstava da kupim drugi motor. Sada kada je situacija bolja odlucan sam da Viraga prodam. Ovaj model je proizveden davne 1996. godine i od tada je presao 78000 kilometara ( od toga je sigurno pola presao u mom vlasnistvu). Ove sezone stavljena je nova zadnja guma, akumulator i odradjen servis (ulje i filter). Prednja guma je stavljena prosle godine. Uz motor idu i rol torbica na prednjoj vili, vjetrobran, bisage (plus kisne navlake), naslonjac za suvozaca... Ono sto bi trebalo sredit na motoru jeste da se ispolira vizir. Rezervar je ulubljen ali takav je dosao i u moj posijed i meni to nije smetalo... Cijena je 5900KM ( 2950 evri) ali nije fiksna, moze da se koriguje. Prodajem iskljucivo zbog kupovine V Strom-a 650 Ako zainteresovani ili poznajete nekoga ko je zainteresovan pisite Svaka pomoc u prodaji bi mi dobro dosla 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan kibicujem za sada imo sam 535 pa bi mogo da probam ovo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Novembar 13, 2017 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor pronasao novog vlasnika. Moze lock na temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...