Kole26a1 92 Napisano Septembar 30, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vizir za schubert s2 (M)... 0643469556 Jutros na bubanj potoku sam kupio verovatno "kradenu" schubert kacigu bez vizira pa mi treba vizir da je kompletiram. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Octobar 3, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan druze imam ja ali je u losem stanju. hteo sam da poliram vizir pa sam sjebo antifog. tako da je do pola ok a od pola magli. i fali jedan kurcic od plastike pa kad se otvori do kraja ispadne iz lezista. ako ti odgovara javi se ili pitaj bane motor na kupujem prodajem. ja sam tamo uzeo drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Octobar 3, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ma naruci nov iz LOUISA, ipak je to schuberth! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Octobar 4, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Hvala na odgovorima. Kontaktirao sam Baneta ovih dana treba da stigne pa da vidimo da li je stvarno schubert vredna tolike paznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 4, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno taman da cujemo misljenje pogotovo vezano za buku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Octobar 4, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam schuberh C3, a prethodna mi je bila Nolan N85, razlika je OGROMNA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Octobar 7, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan schuberth s2 je neverovatno tiha i pregledna kaciga. sada imam schuberth concept flip up i velika je razlika. mnogo je bucnija od s2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Octobar 12, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Stigao mi je vizir tako da je sad kaciga kompletirana ali postoji problem jer mi je i mala. Tako da ako je neko zainteresovan za kupovinu moze da me kontaktira da posaljem slike i ostalo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Octobar 12, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...