Arhe 28 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li su putevi po Novom Sadu postali mnogo užasni u zadnje 2-3 godine kada sam vozio skutera, ali u svakom slučaju kada idem neki deonicama put je katastrofalan, totalno neravan i iskezečen. Od naselja do veternika je toliko katastrofa da se svaki put pomolim kada poželim da promenim traku. Ne znam da li je to zato što sada imam čopera pa mu možda viljuške nisu najbolje (mada majstor kaže da nije tu problem) ili šta već, ali u svakom slučaju voleo bih da čujem neki savet od iskusnijih bajkera, kako najsigurnije se kretati u takvim uslovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, na to, nisam znao taj izraz. Ružno u pičku materinu, mada kada sam učio na ER6N nekako mi je bilo podnošljivije, moguće jer su deblje gume nego na mojoj 125ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 687 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre jedno mesec dana zamalo da izginem na kolotrazima kod Ade. Tip se bez najave ubacio u moju traku i morao sam da skrenem u susednu, a tamo, horor. Nije mi jasno kako nisam pao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako me je samo panika hvatala kad sam počinjao da voziim, pa naletim na kanalčinu od kolotraga. Sad sam naučio gde su u BG-u najgori pa sam unapred pripremljen, a kad odem u nepoznato, samo lagano. Najgore je na autobuskim stajalištima i u tranzitnim ulicama kroz koje prolaze kamioni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 28, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolotraga ima po bg i uzasni su jer te samo ponese u stranu,ali osim toga ima i gorih stvari. To su udarne rupe. Veliciine 20x30 a dubine bar 10cm. Tu ako upadnes ,gotovo. Ne pamtim da ih je ranije toliko bilo. Sud pun grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13239 Napisano Septembar 28, 2017 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolotrag, po kisi. Nista gore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...