Shoobee 5 Napisano Septembar 24, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ima li neko iskustva sa ovim kinezom ? Misljenje? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam Orionovu izvedbu istog, ciklistika po meni promasaj, coperaski ugao viljuske, plastike nikakve, krute i ispustaju svakakve zvuke... Masina za divno cudo izuzetno "vesela" i pouzdana, uz tvrdju oprugu na kvacilu brze "saltuje" na dole pa i uz brdo lepo sa dvoje ide... Prenos kompletan od Honde sh pasuje. Kocnice dobre, zamena ulja na 1000km i trajace... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nas kolega pod nickom marshall je mislim kompetentan da ti odgovor da, njegova su iskustva sa sprint explorerom uglavnom pozitivna a i kao covek je sasvim ok koliko sam uspeo da primetim, i meni je u susret izasao kada je bilo potrebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...