X3M 26 Napisano Septembar 23, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Poasto sam prodao svoj PS3, ovde kolegi sa foruma, lepo bi bi bilo da i PS4 nadjem ovde na preporuku Dakle, kupujem Playstation za sebe, da obavezno bude ocuvan i u dobrom stanju, pozeljno da bude SLIM, naravno moze i sa igrama, dodatnim joypadom, nista nisam gadljiv na te dodatne stvari. Placam naravno odmah u kesu citav iznos. Sa obzirom da kod dobavljaca iz Subotice ima NOV SLIM 500gb sa garancijom za 235e, nista nepovoljnije od toga me ne zanima, u smislu: klot FAT u pitaj Boga kakvom stanju za 200+ e i slicne ponude, unapred hvala. Ponude mozete slati na pp ili na broj: 064 35 75 868, Moze poziv, sms, Viber, Whatsapp. . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Septembar 23, 2017 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Rodi akciju PS4 500Gb za 195 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 23, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Auu, gde tacno si video to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 23, 2017 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Imas dve slike ovde pa pogledaj detalje akcijehttps://view.publitas.com/mercator/tehnika-u-pola-cene-trajanje-28-08-8-10-2017/page/1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 23, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Rodi, tacno je da ima popust 50% koji na kraju iznosi 195e, ali se taj popust ostvaruje samo ako das 30 markica, jedna markica se dobija uz racun od preko 2000 din,a ja nemam nijednu markicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Septembar 23, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa kasirkama, mnogo musterija ne sakuplja markice a neke kasirke ni ne nude, vec ostavljaju sebi, znam iz licnih primera. Mislim da mogu da ti to iskupe za par dana bez problema...al da nekog poznajes ko radi na kasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 23, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Или извуци на шарм мало, која реч са касирком и није проблем да се добије Не желим да звучим препотентно, ал кад се скупљале неке маркице на нис-у не знам ни ја за шта, ја поделио целом комшилуку вишак Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 23, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Tesko izvodljivo, posto se markice pravdaju racunima, znaci uz svaku markicu moram da prilozim i njen racun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 24, 2017 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ha, i ja hteo da skupim markice i račune pa da ga kupim, al odustao pa za početak kupio ps3 od tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 24, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam odustao od markica, neizvodljivo a da ne potrosis 60k pre popusta za Soni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 27, 2017 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, dosta je jeftiniji nego u USA. Znam da je pre godinu dana kupio moj kolega za 400$ i to je bilo nesto kao super povoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 27, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo pre god dana,pogledaj sad koliko je u USA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je uzeo nov u Gigatronu pre neki dan za 29000.Ps4 1TB slim,1 palica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad gledam, nemaju nista ispod 40k Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja PS4 500GB onaj bundle sa GTA V, koji mi sluzi iskljucivo za Youtube, sa 2 joypada. Uz njega i US nalog sa sledecim igricama: Call of Duty®: Black Ops III Destiny: The Taken King - Legendary Edition FIFA 15 DELUXE EDITION STAR WARS™ Battlefront™ The Last Of Us™ Remastered Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Grand Theft Auto V Tomb Raider: Definitive Edition The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Mass Effect: Andromeda Sleeping Dogs: Definite Edition Ima sigurno jos stogod sto sam zaboravio i na PSN nalogu sve free igre u zadnjih 10tak meseci. Kolko bi tako nesto kostalo u prodaji, zaista pojma nemam, daj neku cifru pa se mozda i dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Mind Resetting said: Imam ja PS4 500GB onaj bundle sa GTA V, koji mi sluzi iskljucivo za Youtube, sa 2 joypada. Uz njega i US nalog sa sledecim igricama: Call of Duty®: Black Ops III Destiny: The Taken King - Legendary Edition FIFA 15 DELUXE EDITION STAR WARS™ Battlefront™ The Last Of Us™ Remastered Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Grand Theft Auto V Tomb Raider: Definitive Edition The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Mass Effect: Andromeda Sleeping Dogs: Definite Edition Ima sigurno jos stogod sto sam zaboravio i na PSN nalogu sve free igre u zadnjih 10tak meseci. Kolko bi tako nesto kostalo u prodaji, zaista pojma nemam, daj neku cifru pa se mozda i dogovorimo. Poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Octobar 1, 2017 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena konzola! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 1, 2017 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Oho ho 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...