MilovanB 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nov sam na ovom forumu pa ako sam nesto pogresio kazite. kupio sam aprilu 125 rs 1995 godiste, i ide kao metak ali kada je vozim u sestoj dodje do 9000 obrtaja i tu je kraj nepomera se vise takodje ide i 130km. Pa me zanima dali to znaci da ima blokade ili nesto nije uredu sa motorom? I gde se nalaze? ako ih ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Septembar 20, 2017 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas 2 verzije tog motora, otvorenu i zatvorenu, ne znam koliko kW ima tvoja ako je 11kW ne mozes ni da ocekujes vise, da li imas ventil snage, koji karburator i odnos dizni imas, jedna blokada se nalazi u cdiu, jedna u izduvu i jedna u kutiji filtera vazduha, ja sam imao otvorenu verziju potrosnja je od 6-12l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilovanB 1 Napisano Septembar 20, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ventil ali je pukla sajla i ventil se zaglavio i ne moze napolje a ne znam dali je otvoren ili zatvoren. Karburator je 28mm odnos dizni nisam gledao i ne znam kako se gleda. U saobracajnoj pise 11Kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li šanse da se ovo se odnosi i na aprilia-u classic 125?....mislim iste mašine iste mogučnosti...Probao sam classic i rekao bi da ima više od 11Ks ili ti 8Kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10753 Napisano Septembar 25, 2017 Hronični Motociklopata, 7438 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne sredis taj izduvni ventil (power valve) nemozes ni da ocekujes da motor radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...