kowach 96 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KTM adventure R, 2012 god., sa ABS-om, uvezen iz svajcarske, ja sam ga uvezao. Cena 6800e Od ulaganja treba da mu se promeni lanac-pri kraju je, i neradi mu pokazivac brzine, negde je prekid al ne mogu da ga nadjem vec dva meseca, moram da ga teram za bg a za to nemam vremena a ovde u Nisu niko nema pojma sta je... Zvao sam KTM servis i rekli mi da je to neki prekid u kablu, i da probam sam da ga nadjem ali ja odustajem!!! Inace motor radi perfektno, vuce bezobrazno... Oprema mu je solidna tri kofera + tank torba, grejaci rucica, maglenke, nov sam akumulator stavio pre par dana jer sam sumnjao da je napon problem za sat... Gume dobre bar jos dve sezone moze da teraju. Imam i originalni vizir nov, neogreban. Jednostavno sam motor birao za sebe na duze staze... ali mi ubilo volju neznanje ljudi o ovom motoru u mojoj okolini. Sto se tice ulaganja oko lanca, izaci cu u susret sa blagom korekcijom cene ali nemoj da me zovete i da obarate ozbiljno cenu, jer necu da poklonim motor! tel. 062/1211979 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 19, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jao da mi je ovo, znas koliko bi me bolelo uvo za ljude oko mene?! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1196 Napisano Septembar 19, 2017 prisutan, 1117 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da mu niko ne moze naci kvar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan nemogu ni ja... u svajcarskoj radio ok, dok ga doterali i skinuli navigaciju i auspuhe (vraceni fabricki) nesto se poremetilo i ne radi... 3 meseca udaram glavu i nemogu. jedino mi je bg resenje a to mi je cimanje... nis i okolina PUSKA! tako da trazi drugog vlasnika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 19, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, kod tog modela su cest uzrok problema sa pokazivacem brzine ABS senzori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Septembar 21, 2017 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao motor? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi lipotan...... Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Septembar 25, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam gde je kvar, u satu je nekako usla voda i oksidisala je ploca, mora da se zameni sat vec krenuo sa potragom na ebay-u 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano Septembar 26, 2017 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, kowach said: nasao sam gde je kvar, u satu je nekako usla voda i oksidisala je ploca, mora da se zameni sat vec krenuo sa potragom na ebay-u Isti problem sam imao na Stromu 650 2012.Dok je motor bio na servisu kod Atile,on je resio problem,tj neki tip u Segedinu,po njegovoj prici...Meni nije nista radilo osim kontrolnih lampica,a sat je stradao od voznje po pljusku,za neverovati,bio je pun vode. Srecno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2961 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prodat? Kilometraža i cena? Sat sređen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Decembar 8, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan nije prodat. sat kod majstora prekjuce sam probao ali nije jos uspeo da popravi. 40000km cena je 6300e - bez pogadjanja ako u medjuvremenu sredim sat nije vise ta cena i ceka prolece! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sat kupljen nov cena je 6700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jun 22, 2018 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan cena za forumase... bez kofera bocnih i drzaca za iste 6000e sa koferima 6300 cena cena ide dole jer ide registracija avgusta a i samo mi stoji nemam vremena da ga vozim NEMA KOREKCIJE CENE TO JE ZADNJA CENA! inace zamenjen lanac i lancanici 165e i zamenje filter za vazduh 100e Nema ulaganja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan prodat 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...