stilgar 1269 Napisano Februar 28, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ocistio i podmazo lanac, bio kod naseg druga Losmija zakazao registraciju za sutra iako mi istice 22og marta, ide lepo vreme pa da izbegnemo guzve kasnije kad vreme bude jos lepse. Sto se prodaje tice cena 2450 e zabetonirana, obavezan prenos. 063 318129 Milan ili PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan zavrsio registraciju, montirao kofer, povlacim motor iz prodaje. Oglas ce ostati na PA, al vise pro forme da cuva statistiku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Mart 15, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nov filter vazduha hiflo 3605. Motor je registrovan do 22.03.2020. Ako nekog zanima moze da pozove 063 318129 ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 15, 2019 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 2200 bez nosaca i kofera, 2400 komplet sa kolegama sa bjb ima mesta za dogovor. Registrovan do 03.2020..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Jun 1, 2019 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi sve više liči da su te pritisli u kući na prodaju kao mator si i dokle ti misliš ovako, a ti ga tobože prodaješ, a vamo picaniš, registruješ i voziš .................. i "kukaš" kako slabo ide prodaja. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, BaneVuk58 said: Ovo mi sve više liči da su te pritisli u kući na prodaju kao mator si i dokle ti misliš ovako, a ti ga tobože prodaješ, a vamo picaniš, registruješ i voziš .................. i "kukaš" kako slabo ide prodaja. sta da se radi mora se problem je sto ce ipak da ode kad se javi neki ozbiljan kupac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan i dalje se ceka ozbiljan kupac, dogovoricemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 2300 sa koferom i nosacem, 2100 bez je cena na PA. za kolege sa foruma 2200 sa koferom i nosacem 2000 bez. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan za kolege sa foruma 2200 sa koferom i nosacem 2000 bez, cena nece vise ici dole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan On 8/13/2019 at 11:07 AM, stilgar said: za kolege sa foruma 2200 sa koferom i nosacem 2000 bez, cena nece vise ici dole. ova cena je na PA, za kolege jeftinije 100 e u oba slucaja, ne bojte se velike kubikaze, zbog godista je registracija drasticno jeftinija, a motor je potpuno ispravan i bulet prof Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 20, 2019 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Da imam para odmah bih ga uzeo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22589 Napisano Septembar 20, 2019 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zver! Iz perioda pre plastkanera...Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je potrošnja ovog motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 7-8l po gradu rekao bihAko divljas sa mojom voznjom uvek sipam za 1000 din, ponistim brojac i uvek predjem izmedju 58 - 65 milja * 1.6 za crvenu je od 6.7 do 6.9 lit. u zavisnosti od trenutne cene. Voznja je mahom 2500 do 3000 rpm ko auto da vozis. Ako treba da ubrzas samo dodas gas. Naravno kad izadjem na autoput i poteram ga mojih 120-140 ide preko 7.5. Kolka je potrasnja na 225 mozda ce nam reci sledeci vlasnik, al mora dobro da drzi volan ako naglo ubrzava da ne bude motor ode a on osta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 1200 je jedan od motora koje sam želeo da probam (eventualno da imam). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Septembar 21, 2019 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sa temom ali i ja sam u trenutku ličnog ludila poželeo preko 'leba pogaću i stavio svog bandita na prodaju.Zagolica te neka priča, pomisliš što da ne,treba probati. Možda je cena bila malo viša pa se srećom niko nije javio.............hvala Bogu te ga skidoh sa istog i nastavio da uživam u vožnji i u njegovoj savršenosti. Žena se još više obradovala, uspela samo da prozbori : "Uhhhh dobro je, nisam htela ništa da ti kažem". Ja prosto ne mogu da nadjem manu tom motoru, pogotovo odnos cene i kvaliteta. Srećna prodaja, a novom vlasniku puno uživancije Evo par slika mog ljubimca koji mi ne skida osmeh sa lica 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Septembar 27, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2019. at 17:24, bokilic je napisao: Da imam para odmah bih ga uzeo Ti ne voliš "S"-a, da je "golać" pa da ti poverujem ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je potrebno da, recimo ovaj Bandit, pređe iz S u N verziju (osim drugog, okruglog fara, naravno)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15128 Napisano Septembar 30, 2019 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da promeni vlasnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Septembar 30, 2019 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ThePainkiller said: Šta je potrebno da, recimo ovaj Bandit, pređe iz S u N verziju (osim drugog, okruglog fara, naravno)? Neka ti ovo da neku ideju... My Bandit 1250 S/AK7 is finished | Two Wheeled Texans WWW.TWTEX.COM My Bandit 1250 S/AK7 I finally started on the naked conversion on my 07 1250S on Oct 21st, and just finished it up yesterday Prior to the tear down, I took care of several things that... Ili pitaj @bokilic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Da promeni vlasnika. 3:I on stavi okrugli far Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Octobar 1, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Dok cekam potencijalnog kupca uzeo sam da probam kako mi lezi nov dvotockas, sa sve Pantelijinom trubom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...