elielieli 2 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo momci i devojke. Necu da duzim mnogo i skrecem sa glavne teme. Uglavnom, ja sam pocetnik i tek sam polozio za A1 kategoriju.Voleo bih da imam nekoga u familiji ko se dosta razume u motore al to nije slucaj. Moje pitanje je: da li znate ili da li uopste postoji neko ko ce za neku cenu otici sa vama da pogleda motor(odnosno da mi pomogne da budem konkretan:) )? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da sa roditeljima odes do lokalnog majstora i pitas ga, verujem da ce te se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo da ode ili treba još nešto da radi??Šalim se, neka ti je sa srećom vozacka a i srecno da pazaris novu mašinu. Bilo bi možda zgodno kad bi napisao odakle si i gde ide da se gleda mašina. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 2, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Postoje firme koje se bave procenama stanja i vrednosti vozila. Dobijes kompletan izvestaj o stanju i spisak predvidjenih popravki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elielieli 2 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da sa roditeljima odes do lokalnog majstora i pitas ga, verujem da ce te se dogovoriti.Vazi, tako cu najverovatnije i da uradim hvala:)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elielieli 2 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo da ode ili treba još nešto da radi??Šalim se, neka ti je sa srećom vozacka a i srecno da pazaris novu mašinu. Bilo bi možda zgodno kad bi napisao odakle si i gde ide da se gleda mašina. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProNevezano za ovu temu, ali mom burazeru isto nadimak Savan haha.E iz Beograda sam, a jos razmisljam o tome koju masinu cu uopste da pogledam;)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elielieli 2 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kažu neki da pogledaš na forumu ko šta prodaje... To kao dobro. Pošteni ovde i to.... Hvala, pogledacu:)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elielieli 2 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postoje firme koje se bave procenama stanja i vrednosti vozila. Dobijes kompletan izvestaj o stanju i spisak predvidjenih popravki. E pa nemam pojma ni da to postoji. Jos kad bih znao kako da ih pronadjem bilo bi super:)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 4, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan On 9/2/2017 at 23:45, elielieli je napisao: Hvala, pogledacu:) Sent from my iPhone using Tapatalk Ovo sa malo soli uzmi, i ovde su ljudi a ljudi su ..... uglavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elielieli 2 Napisano Septembar 4, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa malo soli uzmi, i ovde su ljudi a ljudi su ..... uglavnom Dada kapiram, al dobro svako ima svoje misljenje;)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...