N.F.S. 22676 Napisano Avgust 30, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem izduv, protocan, uradio ga je perfektno Darko, 120e kosta ja ga za 80 dajem. Pravi karbon, nije folija ili nesto drugo... Na cbr600 radi prilicno duboko i do nekih obrtaja ne glasno... Kada motor "pustim" iz obrtaja nema pucanja posto u korenu ima perforaciju, vidi se na slikama... Duzina celog je 300mm, precnik 100mm, karbonski plast 220mm. Ulaz 65mm, perforirana cev unutra 50mm. Kacenje na opruge koje NE idu uz auspuh.. Vratih fabricki lonac danas na svoj motor, uhvatio sam sebe kako jurim zvuk i zalecem se bez potrebe, neka ide na dobos! Moze samena za bagster sediste od cbr600f4 uz moju doplatu... 0604344415 Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Avgust 30, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se kineski akrapovici, mivvovi, i SCprojectovi prodaju za preko 100eura, ovo sto nudim nece korodirati od jutarnje rose... Prohrom i karbon bato! Hhhhh... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 31, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Imas snimak neki kako se cuje?Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Avgust 31, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka iz teme gde prodajem hondu, dosta duboko radi, nisam vrteo motor posto je hladan ali zvuk i onako ne mozes doziveti kakav god audio sistem da imas, "oboji" ga svaki drugacije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Avgust 31, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemo" se otimate! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10658 Napisano Avgust 31, 2017 Hronični Motociklopata, 7392 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ugrej ti lepo masinu, pa ga razvuci prva , druga, treca do crvenog polja, brze ce se prodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 31, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se cuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Avgust 31, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cuje se ekstra, kraickom oka kroz kacigu gledam prolaznike kako zastaju i okrecu se dok nailazim... Ali jurcam a to nemam naviku da radim, sto sam stariji sve sam veca paljevina izgleda... hhhh Tamo gde inace idem cetvrtom sa ovim izduvom drzim drugu brzinu, vristi kao Tom Araya na pocetku pesme angel of death... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Septembar 3, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 70 eura! Nije lomatina niti cajnez! Da vas cuju i da lakse devojku pribavite, da svi kazu "vauuuu kakav baja!" Ja sam vec ozenjen a baja sam bio 500km dok sam ga vozio, privlacio je paznju ko da sam neki celebriti! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Septembar 4, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vracam cenu na 80€, ali kupcu ostavljam mogucnost da cenu spusti za 10€!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Septembar 11, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Moze i na rate, kako mi rate pristizu ja deo po deo saljem... Na vama je samo da sastavite! Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Septembar 14, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 8000 din i uz isti saljem 3M cepice za usi! Novi u plasticnoj kutijici sa zakackom za kais! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22676 Napisano Septembar 17, 2017 Integrisan, 9707 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nasao izduv novog vlasnika! Uzdravlje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...