boriss 1972 2 Napisano Avgust 28, 2017 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ime mi je Boris,iz Sarajeva sam i drago mi je sto sam pristupio forumu koji izvjesno vrijeme pratim.Imam 45 god.i vozim skutere zadnjih 5 godina.Skut mi je neophodan za kretanje i posao i zauzima posebno mjesto u mom zivotu.Trenutno posjedujem Sprint Phantom iz 2010 god.49 ccm serijala.Nedavno sam ga kupio i namjeravam ga tunirat kako bi bio bezbjedniji na drumu.Prvi 2t skuter u mom zivotu dosada sam imao sve cetverotaktase i nisam bas najbolje upucen oko rada oko istih.Evo koja fotografija.Za pocetak poceo sam kupovati dijelove zs tuning.Toliko za pocetak.Jos jedan put pozz.svima. Poslano sa mog GT-I8200 koristeći Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 28, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Avgust 29, 2017 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...