demro.st 435 Napisano Septembar 1, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan bice brate moj bice ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 4, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zaboravio oglas je aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav aktuelna prodaja jos uvek --- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 7, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dajem u staro gvoždje molim gazde odpadaili skupljace sekundarnih sirovina da se jave ....malo morgen,,,navozacu se ja jos, na staroj drtini... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna uljara ....pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 780 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 13, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan e zajebite dizem na 850 ionako niko nece ni za 500... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 13, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako, sporo ide prodaja, ja sam spustio cenu za moj mozda i previse, najjeftiniji je u oglasima i verovatno ljudi misle da nesto nije u redu sa motorom i beze od njega, nekada niska cena otezava prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 13, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim lakse se prodaju motori od 3000...4000 e nego nasi jeftini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 13, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam , previse ocekujes za model koji nije nesto popularan, plus nije 100% mehanicki ispravan. Sacekaj, naici ce vec neki kupac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Septembar 13, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Demro,mislim da si jako nestrpljiv...bez obzira na "nisku cenu"ne ide bas to tako lako...ako me razumes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Septembar 13, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Prepravi ga u street fighter-a bice ti lepsi za oko. I ostavi sebi. I skini te retrovizore jebo ih konstruktor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 25, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 800 e ako nekog zanima ,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 25, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2017 at 14:11, demro.st je napisao: prodajem moju suzanu gsx 750 f iz 94 predjenih 83000 km registrovana na meni se vodi kupio je u zameni ,,,cena oko 1000e stvar dogovora ispravna i solidna za svoje godine nije nesto naj a nije bas ni krs tel 064 80 59989 od ulaganje treba ofarbati posto je ofarbano kao lisica sa repom,,,takvu sam nazalost uzeo gume odlicne ,,,za pohvalu motor radi menjac ok registrovana do juna menjam za nesto nesznam nija za sta ... pozdrav Kao prvo prodajes neispravan motor, a kao drugo prodajes u pogresno vrijeme. Potrudi se da rad motora dovedes u normalno stanje bez tih "sitnih" zezancija koje pominjes, drugo odvoji vremena da ga nasminkas-uglancas ( gladilo pare vadilo ) i najbitnije, motor se prodaje od pocetka aprila do kraja juna mjeseca sto ce reci pred sezonu. Zimska prodaja je samo nuzda ( financijaska ) ili da se rijesis bjede ( krsa ) tako da, ako nije stani-pani dovedi motor preko zime u ispravno stanje i cekaj musteriju na proljece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 25, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ja druze pricam o njegovom motoru i stanju u kojem je. Kad je motor u top stanju prodaje se i za Jovandan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu---pozdrav neznam odakle ti to da prodajem motor neispravan pa ako je neispravan evo poklonicu ti ga. napiso sam da ga treba samo ofarbati a i ne mora nema nigde ispucale boje ili ogrebotina to nije neispravno a prodo sam dosta motora koje sam doveo u top stanje po ceni koja je bila daleko ispod realne samo toliko ne zaradjujem na prodaji ,,,hocu da sve vrste probam za sada toliko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 26, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Nemanja_Denke je napisao: Ja sam motor kupio 12. ferbruara... Bio -3 'C kad sam ga doterao kući... Svi motori koje sam razmatrao za kupovinu su prodati u roku od 7-10 dana u sred zime Ja takodje, kupio fantastican motor u decembru, otisao kod lika, upalili motor, sve lepo radi, provozao ga malo po ulici, sve ok, vratio se, dao pare coveku, seo na motor i otisao na pumpu napunio do vrha, pa otisao kuci (smrzo se ko pi*ka) i parkirao ga u garazu, izvadio akumulator i 4 meseca ga nisam nisam pogledao, dosao kraj marta, izgurao ga iz garaze, ubacio akumulator, upalio iz prve i otvorio sezonu i vozio ga 2 godine bez problema, bio 2x na moru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2017 at 16:17, demro.st je napisao: evo ovako dajem vam predlog odredite cenu i ja cu je postovati treba ofarbati sada podhitno da vidim zasto prvi cilindar ponekad ne radi piso sam u temi ...izvinte na smaranju covek se uci na greskama a ja sam nepopravljiv stalno ih pravim,,,,barem sam iskren, Pa evo sam si napisao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan bila ccrkla svecica promenio sve 4 napravio sinhronizaciju karburatora sad je motor preokej.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 30, 2017 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li je prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 1, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan nije prodato ceka se srecan kupac pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 4, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo 800 e nije hitno ... moze i neka zamena On 1.10.2017. at 8:39 AM, demro.st said: nije prodato ceka se srecan kupac pozdrav 800 a nije fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 12, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan nova cena .......ako nekog zanima pisati u inbox necu vise da vas smaram veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...