vortex4borg 391 Napisano Octobar 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Nenad, delimo ljubav prema CBR 1000f, i stvarno onoj ko je to vozio, tesko ili sa velikim mukama ce da prihvati drugi motor. Samo da ti dolovim, posto je jako tesko da se nadju delovi, narocito neke specificne, ko prednji nosac maske,koji us put receno AKO se nadje nov kosta 400eura, a NE moze da se nadje, ja resio da kupim motor donator. Nasao sam nacin kako da ga donesem, samo jos da nadjem neki ispod 1k eura. Nadam se sa prepravkama da ces dobiti to sto trrazis, osim snage, i da ces ovoj perfektan primerak zadrzati Inace, i ja dogovorio sa stiv dizajn da mi pravi sediste pre 2 meseca za vreme zimske pauze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iskreni postovi uvek ulepsaju dan... Hvala! Nile, imas prioritet sto se kupovine tice, ne zapinje mi, niti zurim a mozda jos nesto i poradim dok ne dodjes do sredstava (grejaci rucica npr...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: A ako ne skupis dovoljno kinte za NFS-ov F4, uvek mozes da kupis moj F2 Aj kad vec trolujem coveku oglas, da bar ponudim svoju lepojku, lepa, jaka, punoletna devojka 26 god. u najboljim godinama, iskusna, prosla kroz sve i svasta, zna sta hoce u zivotu Ne trolujes druze, evo i ja preporucujem! F2 proveren model... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 20, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog nadam se.. p.s. izvini ali moram da ti pokazem kako izgleda motor u koji se ja zaljubim, kupim u fabrickom stanju model S, i iz ljubavi napravim sledece: izmedju ostalog i to sediste koje si ti uradio takodje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hhhh znam Nile, pratio sam transformaciju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Octobar 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A sto se vas dvojica lepo ne trampite? Nile hoce jurilicu, NFS hoce komfor i udobnost, i jednim potezom resite svoje muke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio bandit je prodat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 20, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan A bandit je komfor i udobnost zaebalo vek prodat je.. Da ne spamujem coveku oglas vise, pratim i dalje situaciju i cekam da dodje trenutak ako se ne proda da se cujemo i upoznamo pre svega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Normalni ljudi su uvek dobrodosli, trgovina ili ne motorasa uvek ugostim i ponudim ono sto imam! Odbilo mi se par puta o glavu pa su ljudi koje jedva poznajem dolazili posle ponoci i turiranjem me zovu da izadjem, uznemire mene i porodicu zato sto sam jednom ljubazan bio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vise nisu dolazili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh i LSL kit, nesto je jeftiniji od ABM ali dok do mene dodje bice 500e. https://www.sportbiketrackgear.com/lsl-honda-cbr600-f4-f4i-99-06-handlebar-riser-kit/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U zamenu moze TDM 850 4TX, eto suzili smo totalno... Ili novac naravno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne uzmes opet neku hiljadarku? Valjda ima neki dobar primerak u SRB. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 20, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Registracija ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koja je razlika, ali kod nas ovde znam da ja placam ko za auto, cak i vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 21, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije registracija neki bitan faktor, par hiljada din vise jednom godisnje nije problem... Za novac kojim bih raspolagao posle prodaje nemam hiljadarku valjanu, varadero staru verziju eventualno... Ponudjen mi je u zamenu ovde na forumu lep bandit 1200, razmisljam o njemu ozbiljno, medjutim sta cu ako mi se ne svidi voznja, jako je tezak za prodaju... Tdm je kompromis snaga/kubikaza a i lako se proda ako odlucim tako... Pozdrav Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 22, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Monster tracice na felnama, boja je krv crvena, ne znam zasto je aparat vidi kao roze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 658 Napisano Octobar 22, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, mozda sam ja daltonista ali na slici se jasno vide crvene trakice. Boja krv crvena, da krvlje ne moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 22, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan HHH, pazi sad! Trakice skinute... Previse sareno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 22, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: HHH, pazi sad! Trakice skinute... Previse sareno... lol lud si za sve pare 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 22, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: HHH, pazi sad! Trakice skinute... Previse sareno... Ko Fatine dimije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 22, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan hahahaa, kao pevac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 28, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako na kratko mogu reci da je voznja prilicno udobnija sa preradjenim sedistem, mini naslon zadnjice puno znaci posebno pri voznji uz brdo ili naglom dodavanju gasa... Ako vreme dozvoli provozacu se do Nis-a i nazad npr pa javljam utiske. Pozdrav Nenad. P.S. Cena ista a motor udobniji! 2300e i vooooozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Octobar 31, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Octobar 31, 2017 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, kandar cemo mi i nagodinu da se vozamo sa nasim CBR-kama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...