Jump to content

Moto Zajednica

14.04 Burgman

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Keeway MATRIX 50

Danas oko 13h isao sam autobusom u skolu.Svaki dan putujem za BG. u skolu u ovo vreme.Na pancevackom putu na pravcu Pancevo-Beograd skoro i da nema saobracaja danas sto me je zacudilo  kad odjednom prodje pored autobusa crni Burgman.I odjednom poceo da pravi cik cak iz jedne trake u drugu traku da prelazi te da koci iz cista mira,nestaje ni na jedno crveno.Posmatrao sam ocekivajuci da sa takvom voznjom SKUTERA moze se lako pasti.Negde kod PKB pridje mu neki sa Stromom i nesto mu rekao onada se ovaj smirio.Eto kakvo panasanje i onda kazu poginuo.Najcesce ginu takvi koji voze ko muve bez glave.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

Danas oko 13h isao sam autobusom u skolu.Svaki dan putujem za BG. u skolu u ovo vreme.Na pancevackom putu na pravcu Pancevo-Beograd skoro i da nema saobracaja danas sto me je zacudilo  kad odjednom prodje pored autobusa crni Burgman.I odjednom poceo da pravi cik cak iz jedne trake u drugu traku da prelazi te da koci iz cista mira,nestaje ni na jedno crveno.Posmatrao sam ocekivajuci da sa takvom voznjom SKUTERA moze se lako pasti.Negde kod PKB pridje mu neki sa Stromom i nesto mu rekao,onda se ovaj smirio.Eto kakvo panasanje i onda kazu poginuo.Najcesce ginu takvi koji voze ko muve bez glave.

Sad ce sektasi da se hvale kako oni daju dobro namerne savete   :D :D :D :D :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja