Nikola_bns 15 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 13h isao sam autobusom u skolu.Svaki dan putujem za BG. u skolu u ovo vreme.Na pancevackom putu na pravcu Pancevo-Beograd skoro i da nema saobracaja danas sto me je zacudilo kad odjednom prodje pored autobusa crni Burgman.I odjednom poceo da pravi cik cak iz jedne trake u drugu traku da prelazi te da koci iz cista mira,nestaje ni na jedno crveno.Posmatrao sam ocekivajuci da sa takvom voznjom SKUTERA moze se lako pasti.Negde kod PKB pridje mu neki sa Stromom i nesto mu rekao onada se ovaj smirio.Eto kakvo panasanje i onda kazu poginuo.Najcesce ginu takvi koji voze ko muve bez glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 13h isao sam autobusom u skolu.Svaki dan putujem za BG. u skolu u ovo vreme.Na pancevackom putu na pravcu Pancevo-Beograd skoro i da nema saobracaja danas sto me je zacudilo kad odjednom prodje pored autobusa crni Burgman.I odjednom poceo da pravi cik cak iz jedne trake u drugu traku da prelazi te da koci iz cista mira,nestaje ni na jedno crveno.Posmatrao sam ocekivajuci da sa takvom voznjom SKUTERA moze se lako pasti.Negde kod PKB pridje mu neki sa Stromom i nesto mu rekao,onda se ovaj smirio.Eto kakvo panasanje i onda kazu poginuo.Najcesce ginu takvi koji voze ko muve bez glave. Sad ce sektasi da se hvale kako oni daju dobro namerne savete :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...