MARKO9966 20 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kao sto naslov kaze, ima li neko da prodaje H4 12v 18/18w ili 25/25w halogene sijalice (prioritet su 25w)? Nigde da ih nadjem kod nas...Trebaju mi 2 takve sijalice, a moze i 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22078 Napisano Avgust 19, 2017 Integrisan, 9519 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi po radnjama sijalicu sa oznakom HS1 ne H4, prihvat je isti, mesto stajanja takodje, lakse ces nju naci obzirom na malu snagu... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Potrazi po radnjama sijalicu sa oznakom HS1 ne H4, prihvat je isti, mesto stajanja takodje, lakse ces nju naci obzirom na malu snagu... Pozdrav Nenad. Pitao i za HS1, takodje ni to nema, jedino sto sam uspeo da nadjem je ba20d od 18/18w i 25/25w, ali konektori na njima su skroz druga prica. Jedino da zalemim zice i da nabacim H4 sesir posto mi se cini da im grlo ima precnik 20mm, isto kao i H4, ne znam kako bi se to pokazalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 19, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Motobike-u 12 35/35w bilo je i od 18/18w ali trenutno nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, konstruktor said: Imas u Motobike-u 12 35/35w bilo je i od 18/18w ali trenutno nemaju. Ubacio sam neke 3 najobicnije H4 sijalice od 35/35w, iznenadio sam se kako lepo baca svetlost iako su loseg kvaliteta i samo 35w. Ocekivao sam da ce biti slabo Ostaje mi samo da kupim neke 3 kvalitetnije sijalice, kao sto je Osram Silverstar i bice to mnogo, mnogo bolje nego sto sam ocekivao. Inace H4 sijalice od 25/25w mogu da se nadju u Poljskoj, Ceskoj i Madjarskoj vrlo lagano jer se uglavnom takve sijalice stavljaju (ili su se stavljale) na jawa i mz motore, ali ne isplati se zbog postarine i mogucih carinskih dazbina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...