srrdjan 315 Napisano Avgust 14, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Узми ваздуха мало човече Шалим се лепо се ти возаш само настави тако . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, srrdjan said: Узми ваздуха мало човече Шалим се лепо се ти возаш само настави тако . Ne brini, vazduh punim plucima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 14, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Respect 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Avgust 14, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao ko vozi to crno "zmajce" po gradu, lepa prerada Viraga ako se ja pitam Lepe voznje, lepe znamenitosti za videti Srecno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 14, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,prelepo putesestvije,posebno Dobri Potok,jedna od 3 destinacije koje najvise volim.Suncana reka,Stanisici i Dobri Potok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha_cruiser 23 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Drag Star 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Pure energy! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Ceke 50 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO MAJSTORE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, vortex4borg said: Respect Vazno je da se vozi. Ko zna, mozda "puknem" pa zapucam i u Makedoniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 14, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Parlich je napisao: Vazno je da se vozi. Ko zna, mozda "puknem" pa zapucam i u Makedoniju naravno, motor je da se vozi i samo vozi i javi kada dolazis ..... da pripremim prasica kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Throttle Addict said: Bas sam se pitao ko vozi to crno "zmajce" po gradu, lepa prerada Viraga ako se ja pitam Lepe voznje, lepe znamenitosti za videti Srecno!!! Drago mi je ako ti se svidja "zmajce" Kazem, iz zdravstvenih razloga sam se jedva izborio da ostanem u sedlu ali za veci motor jok. Hvala, ja cu se potruditi da ostanem u sedlu sto duze mogu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bojan Androvic said: Svaka cast,prelepo putesestvije,posebno Dobri Potok,jedna od 3 destinacije koje najvise volim.Suncana reka,Stanisici i Dobri Potok Steta je ne otici u Dobri potok. Umalo da promasim ali srecom sam stao u Krupnju da popijem kafu i predusretljivi gazda kafica mi preporuci kada je cuo da idem u Soko grad. Svakom preporucujem da ode. Preko Cera, put je solidan, ima lepih krivina, za uzivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Nesha_cruiser said: Pure energy! Kada odes... pa se vratis... shvatis da tamo nema nista i da sve sto mozes videti i uzeti je ovde. Pa kad tamo vec nema nista, onda cu bar da "napunim srce" svim lepim sto mogu ugrabiti ovde. Ako se razumemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Goran Ceke said: BRAVO MAJSTORE Nije tesko. Jos da na put "vucem manje godina" pod kacigom bilo bi jos lakse i lepse 80-100/110 na sat, svugde stignes. Nemoj da te ogranicava kubikaza. Lepota je u voznji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Avgust 15, 2017 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putesestvije....svaka cast... A i plavusa je lepsa kao crnka.. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Avgust 15, 2017 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepe voznje a i fotografije samo tako nastavi Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5695 Napisano Avgust 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Al ga ti vozis covece kao da imas 25, svaka ti cast kapa dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Super.Lepe fotke i videi.Lepa prezentacija putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15/08/2017 at 7:01 AM, Loshmi82 said: Lepo putesestvije....svaka cast... A i plavusa je lepsa kao crnka.. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Plavusa k'o plavusa... otplesala "jedno leto" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15/08/2017 at 8:31 AM, draki said: Lijepe voznje a i fotografije samo tako nastavi Svaka cast Hvala, pokusacu da nastavim sa fotkama. Nesto sam se ovih dana dosta muvao ali po vec vidjenim destinacijama pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15/08/2017 at 10:22 AM, Nole Bg said: Al ga ti vozis covece kao da imas 25, svaka ti cast kapa dole. Znas kako, ono kad se covek ozeni... pa ja to i ne racunam u neki zivot. Tako da mu dodje otprilike nekih 25 ili par godina vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan On 19/08/2017 at 4:52 PM, vlajo965 said: Super.Lepe fotke i videi.Lepa prezentacija putovanja. Hvala Vlajo. Predaleko si da popijemo espresso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu sam bio nekim poslom u Lazarevcu pa sam se provozao ponovo do Arandjelovca da se vidim sa jednom rodjakom. Subota.. oko podne... moglo je dosta brze ali ne bi bilo tako lepo. Naime, 40-ak km sasvim lepog puta za solo voznju. Ko nije daleko a dosadno mu je moze cisto rekreativno umesto bleje u nekom kaficu. (Inace, EKEN sasvim lepo radi, nemam zamerku) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Parlich je napisao: Hvala Vlajo. Predaleko si da popijemo espresso Svet je mali moj prijatelju,ja se mnogo puta uverio.Nikad se ne zna.Ako te put nanese u zonu Torina javni se,castim i kapucuno i malo cise od kapucina.Znas kako to ide po nasem obucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, vlajo965 said: Svet je mali moj prijatelju,ja se mnogo puta uverio.Nikad se ne zna.Ako te put nanese u zonu Torina javni se,castim i kapucuno i malo cise od kapucina.Znas kako to ide po nasem obucaju. Znam naravno. Boze zdravlja, ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Parlich je napisao: U subotu sam bio nekim poslom u Lazarevcu pa sam se provozao ponovo do Arandjelovca da se vidim sa jednom rodjakom. Subota.. oko podne... moglo je dosta brze ali ne bi bilo tako lepo. Naime, 40-ak km sasvim lepog puta za solo voznju. Ko nije daleko a dosadno mu je moze cisto rekreativno umesto bleje u nekom kaficu. (Inace, EKEN sasvim lepo radi, nemam zamerku) Super ti je muzika.Extra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...