max80 2872 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Pošto sam se teška srca rastao od svoga ata red je da osedlam nešto drugo. Prvo što mi je na listi želja i što ispunjava neke moje vozačke, tehničke, estetske i druge potrebe je gore navedeni model. Voleo bih da pazarim ovde na forumu pa ako neko razmišlja o prodaji ili zna nekoga ko bi prodao, bio bih zahvalan za informaciju ili savet. Ne očekujem nov motor ali gledam da bude u nekom pristojnom stanju i da ima čiste papire. Neki planirani budžet je do 1.400 evra. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 14, 2017 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ortak prodaje svog gsxf 750 msm da je 2000 godiste. evo ti broj pa ga okreni 0637761343 Roki. Motor je u Pancevu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Avgust 15, 2017 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kolega hvala puno na informaciji. Kontaktiraću ga. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosmoplovac 10 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proletos sam išao da gledam ovaj motor i moj utisak je da je u odličnom stanju. Tražio je 1400e, ali nije bio na njegovom imenu. Sad vidim da u oglasu piše "vlasnik", možda je zato veća cena. Mislim da vredi pogledati, ali samo da napomenem da ne poznajem čoveka osim to malo što smo se videli dok sam gledao motor. Znam da nije 600cc i nije to godište, ali ipak sam napisao, možda ti bude od koristi. Pozdrav! https://www.polovniautomobili.com/motori/10512594/suzuki-gsx750f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Avgust 15, 2017 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Kosmoplovac na informaciji. Želja mi je model od 98 i držim se toga. Do sada sam često menjao motore, ali sada kupujem motor da ga vozim barem 5 god. Što se tiče motora iz oglasa deluje da je u OK stanju ali toliko poznajem tržište da mogu da kažem da je ovaj daleko od realne cene koju može da dobije za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Avgust 15, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Preskup za motor '91 god. Za razliku od 500e kud i kamo bolji i lepsi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 15, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gsxf do 98me nevredi vise od 1000e maximalno i to registrovan u top stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Avgust 15, 2017 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Dejane i Miksamgm potpuno se slažem i delim vaše mišljenje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...