Džin Lo 2 Napisano Avgust 7, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha fz 600 s fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo! Potrebni su mi držači kofera i eventualno bočni koferi za Yamahu Fazer 600, 2006 godište. Ako neko zna gde ima da se kupe neka javi, biću mu zahvalan. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne pozoveš majstor Sebu ? Pravi ih na licu mesta :-) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo! Potrebni su mi držači kofera i eventualno bočni koferi za Yamahu Fazer 600, 2006 godište. Ako neko zna gde ima da se kupe neka javi, biću mu zahvalan. Pozdrav!Ja vala tražim bočne kofere za mene već poprilično dugo.Ispostavilo se da su vredni kao suvo zlato.Na kraju najisplatljivija varijanta za nosače bude kod Sebe, čovek zna posao. Treba malo i umeća za te nosače nije to samo iskrivi pa zavari, mora dobro da se pogodi simetrija, što sam ja saznao na teži način nažalost, pa me košalo više nego da sam radio kod čoveka. (Osim ako ne nabodeš lutriju da neko izbaci jeftin oglas za prodaju)A što se tiče kofera, ima jako jeftinih bočnih u motoland-u. Givi 22l cena za par je 16.000.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam prodavao kofere svi vikali skupo .A kada treba napraviti onda vide koliko to košta. Nijedna domaća radinost ne ože da se poredi sa industrijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 7, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Džin Lo je napisao: Pozdrav društvo! Potrebni su mi držači kofera i eventualno bočni koferi za Yamahu Fazer 600, 2006 godište. Ako neko zna gde ima da se kupe neka javi, biću mu zahvalan. Pozdrav! Dzindzeroliki, javi se da resimo problem. Moj broj imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...