Cvijanović 1674 Napisano Jul 28, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sirotinjska zabava sa 3-4 džojstika(od kojih mislim da samo jednom funkcioniše svako dugme) vazdan igrica,memorijskom karticom,svi kablovi.....Jedno vreme nešto zezao ima ton a nema sliku...Išao jednom prilikom u varoš(BG) pa reko daj da vidim šta se deševa sa tom mašinom i u servisu Saša i Stevan ga malo pretresu ,daju mi kabl koji povezuje konzolu i TV priključiše,proveriše i to je to.Cena 4 crvene.....biće slika.0601423246 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1674 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Iznad konzole prva dva s leva na desno rade,kod ostalih neće svaki taster.Sa ovim polufunkcionalnim mogu da se igraju igrice za decu do 4-5god.kao npr.hello kitty.Spisak igrica...najverovatnije sutra.Čujem da postoje čipovani,međutim za ovaj zaista ne znam. Konzola,mem.kartica 8GB,kablovi,džojstici i te igrice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1674 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,vidi i ovo je najbolja i najkvalitetnija serija koja je ikad napravljena.....Iskoristiću još jedan trik agresivnog marketinga:''Nikad nije izašao iz kuće!'' ''Nikada pokisao'' +kao što sam napisao ranije,servisiran je.Ali nisam se nešto trudio da ga dovodim u stanje salonskog eksponata....nego da napomenem ono manje bitno-konzola radi,čita originale i rezance....nikad problema sem kabla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1674 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ode Soćko.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...