Goran Ceke 50 Napisano Jul 27, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan VRBAS-ZLATIBOR-SUTOMORE-ZLATIBOR-VRBAS Bio sam resio ove godine da idem motorom na more iako nisam mogao da nadjem drustvo sa nekim da idem odlucio sam da ipak odem sam. jedva dobio godisnji odmor i zapalio.vozim keeway supershadow 250 na njemu sam izbacio suvozacevo mesto i napravio partreger i sebi naslon koji mi je jako pomogao zbog udobnosti. -PRVI DAN 20.07.2017 ZBOG jakih vrucina krenuo u pola 6 ujutru i resio da stignem do Zlatibora 300km sa nekoliko pauza i trebalo mi je 6 sati da stignem prosecna brzina 80km/h .natovario sam ga cak i previse poneo gume,3 sajle,menjac,kvacilo poluga,cdi,svecice,ulje,sijalice,spojnica za lanac,sprej za lanac,cerada,osiguraci,pumpu za gumu,alata da rastavim kamion nisam hteo da rizikujem nista .vozio sam preko sabca divcibara uzica do zlatibora divcibari 2 DAN 21.07.2017 Krenuo sam u 6 ujutru bila je lagana voznja do Kolasina onda su krenuli problemi bilo je oko pola 11 sunce je upeklo preko 30 stepeni skuvao sam se na svakih 35km sam pravio pauzu a kolone na kanjonu da neverujete put zlatibor-sutomore 280km trajao je skoro 8 sati, po najvecoj vrucini stizem u sutomore u 14h .tamo rasteretio motor i vozikao se malo po gradu .Jedno jutro hteo da odem za Budvu ali prvo svratio do Petrovca na pice medjutim sunce pocelo da przi i vratio sam se nazad . h 24.07.2017 zbog najave kisa na moru resio da odem nazad na Zlatibor.putovanje nije moglo proci bolje sve je islo kao po loju bez guzve bez kolona napavio pauzu u Kolasinu i Prijepolju .krenuo u 6 a stigao oko 12h.a taman medju vremenu stiglo mi drustvo na Zlatiboru. u planu mi bilo da ostanem samo 2 dana ali morao sam jos jedan zbog loseg vremena a i drustva . 27.07.2017 oko 9 ujutru krenuo nazad za Vrbas vreme bilo oblacno sve se guzila kisa hoce nece a ja dao gas do daske u sapcu sam bio vec u 12:20 i mislio do 14h sam kuci kad kod iriskog venca pljusak sakrio se u kafanu Lugarnica i izgubio sam skoro sat ipo vremena dok se vreme nije stabilizovalo i cak posle 15h sam dosao kuci . Sve u svemu bilo je jedno veliko iskustvo drago mi je sto sam otisao bilo je lepo i uzbudljivo samo sto je bilo sve jako skupo u sred sezone sam krenuo na put .a sledece godine planiramo biciklom nas cetvorica da odemo na more sta cek onda biti. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 27, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Bitno da se vozi. Nije bitno cime. Svako onim sta ima. Za ove gume si me bas nasmejao. Pa nisi krenuo u japan nego na zlatibor. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jul 27, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolega Kinezi samo rolaju Ja to pričam od samog početka, umetnost je sa takvim našim motorima preći 300+ km u danu, lako je sa 600+ ccm Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 726 Napisano Jul 27, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,momacki.I ja sam se nasmejao za gume. Tek sa biciklom je avantura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vuk samotnjak kada je u pitanju voznja, iako volim da se druzim, to su se uverili par likova ovde, ali BRAVO za solo putovanje. Motor je da se vozi i samo vozi. Ali kupices ti i veci motor, osecam ja to u venama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 28, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Улепша ми јутро Никако да укапирам зашто се људи плашите мањих кубикажа ја са Кивијем обишао Југу са сапутницом и два сунцобрана никада проблем , све је у одржавању . Та машиница ради као сат само мало пажње и има да те вози на крај света Само се питам шта ћеш све понети на пут са бајсем када кренеш ( шала ) Лепо искуство сада имаш па онда само напред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Jul 28, 2017 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si car pa imao si alata kao da Kawu vozis elem svaka cas, odlicna ruta a sto se tice vrucine i kise na to se jednostavno naviknes godinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1035 Napisano Jul 28, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kisa ne smeta. Svaka cast, ne treba mnogo razmisljati. Kod manjih kubikaza jedino smara brdo, ali se navikne na to. Taj motor moze da drzi na ravnom 80km/h a vise i ne treba ako ides da bi video nesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
senior 13 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 2 postova Motocikl: Yamaha BT1100 Buldog Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke mladom kolegi. Lep početak i lepo putovanje. I da ga ohrabrim: Keeway supersadow 250 može da napravi lepe ture. Recimo do Grosglohnera ili Stelvia, a i dalje. Provereno lično. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putovanju, al si jednu stvar definitivno zabrljao. Išao si sam i zato si napravio onaj naslon i to je u redu. Ali taj naslon ti je koliko sam mogao da vidim fiksan, pa si se tako vozio i dole na moru. Trebao si taj naslon da napraviš tako da kad stigneš na more i rasteretiš motor - naslon postaviš u horizontalan položaj i dobiješ još jedno sedište da možeš i nešto žensko da provozaš, odvedeš na neku lepu plažu - i već kako to ide . . . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jul 31, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drumskalisica je napisao: Svaka čast na putovanju, al si jednu stvar definitivno zabrljao. Išao si sam i zato si napravio onaj naslon i to je u redu. Ali taj naslon ti je koliko sam mogao da vidim fiksan, pa si se tako vozio i dole na moru. Trebao si taj naslon da napraviš tako da kad stigneš na more i rasteretiš motor - naslon postaviš u horizontalan položaj i dobiješ još jedno sedište da možeš i nešto žensko da provozaš, odvedeš na neku lepu plažu - i već kako to ide . . . Žensku osobu može da vozi i na ručicama... evo 'vako, a pošto nema vizir, ne mora da ga buši za njene noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Što bi Bokilić rekao : " može i prst u oko, al boli " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 31, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putovanju, al si jednu stvar definitivno zabrljao. Išao si sam i zato si napravio onaj naslon i to je u redu. Ali taj naslon ti je koliko sam mogao da vidim fiksan, pa si se tako vozio i dole na moru. Trebao si taj naslon da napraviš tako da kad stigneš na more i rasteretiš motor - naslon postaviš u horizontalan položaj i dobiješ još jedno sedište da možeš i nešto žensko da provozaš, odvedeš na neku lepu plažu - i već kako to ide . . . Naucice, ima vremena jos je mlad i zelen :-))))Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jul 31, 2017 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast.... samo vozi Na vrućinu i kišu ćeš se navići vremenom, malo navikne tijelo, malo riješi oprema, a ono malo što ostane i jest ljepota avanture.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Ceke 50 Napisano Jul 31, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa za naslon si mozda upravu sledeci put cu poneti i suvozacevo mesto samo treba da odvrnem 2 srafa i zamenim . NEGO STA KAZETE ZA SLEDECU AVANTURU VRBAS-BANJA KOVILJACA 1NOCENJE -BAJINA BASTA 1NOCENJE -MOKRA GORA PA NA GUCU 1 NOC.-GOLUBAC 1 NOCENJE -DONJI MILANOVAC 1 NOC.-VRSAC 1NOC.-VRBAS 1000KM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15204 Napisano Jul 31, 2017 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko ces mesta "overiti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 1, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan А свака овера кошта Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha_cruiser 23 Napisano Avgust 3, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Drag Star 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za avanturu, volju, zelju i detaljno pripremanje odlaska pocevsi od opreme pa preko svega ostalog. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 17, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura. Nemoj se brinuti za tvoj motor. Pored regal raptora najkvaliterniji kinez kod nas. Prelaze jako puno km bez vecih problema. Moj savet je da se ne cimas toliko sa delovoma i alatom. Fabricki alat + mala amss clanarina za slucaj da motor zariba i to je to. Savet za turu..golubac-donji milanovac je sat vremena voznje. Idi ti lepo celu djersapsku klisuru i vrati se u donji milanovac pa onda sledeci dan direktno donji milanovac do vrbasa preko ramske skele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako.I ja trenutno vozim ljutog kineskog zmaja(chelengera).Mislim da je to ista masina kao kod tebe.Kad sam ga kupovao imao je sasvim drugu namenu i isao sam logikom....koliko kosta nek ide koliko ide.Sad sto ga vise vozim sve mu vise verujem.U stvari sad mu verujem skroz.U planu je veci enduro a ovaj ce zauzeti pocasno mesto u garazi kao malisa mezimac koji mi je pruzio mnogo lepih uzivanja a to se nije od njega ocekivalo.Evo zasto.Tri puta Beograd-Udine i nazad.Dva puta Torino- Beograd i nazad.Istocni deo Srbije uz Dunav ne znam koliko puta(imam vikendicu kod Golupca).970km predjenih u danu i to dva puta u nekih deset dana.Obisao celu zonu Italije i Francuske gde zivim.Prevoje kao.Frejus,Monzenevra,Monviso,Cole di anelo,Cole di Madalena.(prevoji po 2000-2500m nadmorske visine),izvor reke Po.Kompletnu azurnu obalu.Ovo ti napisa samo da vidis da je to ozbiljan motor i da ga cuvas i kad kupis nesta jace ostavi ga.Za njega ne mozes da dobijes neke pare a uvek moze da ti priusti zadovoljstvo.Na kraju krajeva kad god ga pogledas u garazi setit ces se lepih trenutaka i mesta koje si doziveo i prosao sa njim.Pozdrav od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesta.Torino-Glina-Beograd oko 1350-1400km.Od alata komplet kljuceva viljuska oko,imbusi zvezdasti i seterougaoni,kljuc za svecice,pribor za krpljenje guma,mali kompresor na 12 volti,rezervne svecice i nista vise.Rezarvni deo niti jedan.Eto vidis koliko je poverenje kod mene stekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Ceke 50 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa to sam i ja skontao kad sam se vratio sputa ali sledeci put samo najosnovnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 17, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako.I ja trenutno vozim ljutog kineskog zmaja(chelengera).Mislim da je to ista masina kao kod tebe.Kad sam ga kupovao imao je sasvim drugu namenu i isao sam logikom....koliko kosta nek ide koliko ide.Sad sto ga vise vozim sve mu vise verujem.U stvari sad mu verujem skroz.U planu je veci enduro a ovaj ce zauzeti pocasno mesto u garazi kao malisa mezimac koji mi je pruzio mnogo lepih uzivanja a to se nije od njega ocekivalo.Evo zasto.Tri puta Beograd-Udine i nazad.Dva puta Torino- Beograd i nazad.Istocni deo Srbije uz Dunav ne znam koliko puta(imam vikendicu kod Golupca).970km predjenih u danu i to dva puta u nekih deset dana.Obisao celu zonu Italije i Francuske gde zivim.Prevoje kao.Frejus,Monzenevra,Monviso,Cole di anelo,Cole di Madalena.(prevoji po 2000-2500m nadmorske visine),izvor reke Po.Kompletnu azurnu obalu.Ovo ti napisa samo da vidis da je to ozbiljan motor i da ga cuvas i kad kupis nesta jace ostavi ga.Za njega ne mozes da dobijes neke pare a uvek moze da ti priusti zadovoljstvo.Na kraju krajeva kad god ga pogledas u garazi setit ces se lepih trenutaka i mesta koje si doziveo i prosao sa njim.Pozdrav od mene.Znaci to mu dodje kao neko skijanje zimus ? Hmmm moze mozeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...