Gajo Sevojno 1556 Napisano Jul 20, 2017 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas primetih da mi se rucica kvacila cudno ponasa, kada pustim da spoji lamelu, ona u trenutku spajanja trzne, zavibrira, sigurno pola santimetra skoci, i lamela nekako naglo uhvati. Problem pogotovu izrazen na malo vecim obrtajima i prilikom saltanja iz vise u nizu brzinu, mada ga osecam i prilikom saltanja u vecu. Motor je pod garancijom, tako da se ne sekiram preterano, ali me cisto zanima sta moze biti problem, dok ne stignem u servis. Ja sam prvo pomislio da je usao vazduh u sistem, ali sam primetio ako prilikom saltanja ne pustim skroz gas, vise nema tog problema, tj. lamela sastavlja glatko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas tehniku saltanja bez kvacila vidi sta se dogadja tada. Najbolje posto je vec u garanciji da ne diras nista da ne bude posle da ti ne priznaju garanciju a mozda je neki problem sa korpom ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...