Dzony 1 Napisano April 13, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da rasteretim ''bajkerski'' deo ormana,to jest prodam tri jakne za motor koje ne nosim a siruran sam da ce nekom biti od koristi! 1. Putna jakna americke marke Scott velicine 52 (otprilike za nekog 170-180cm visine i od 75 do 85 kg) od Cordure.Jakna ima termo postavu (telo i ruke) na skidanje,stitnike za laktove i ramena kao i dzep za ledjni stitnik,takodje ima reflektujuci materijal na ramenima i ledjima radi boljeg uocljivosti pri nocnoj voznji.Na podlakticama,sa strane, oko zglobova i oko struka postoje zatezaci na dugmad i cicak traku.Jakna je nova,nenosena a cena je 160 eura. 2. Strukirana jakna od Cordure velicine 56-58 (otprilike za nekog visine 185-195cm i od 90 do 110 kg) jakna je crno - crvena sa ojacanjima na laktovima i na ramenima,ima dzepove za stitnike za laktove, ramena i ledja.Postoji i jako topli prsluk koji se kaci na jaknu a moze se i zasebno nositi.Jakna je koristena a cena je 75eura. 3. Kozna jakna ''rokerica'' marke Route 66 velicine xxl (otprilike za nekog visine 185-195cm i od 90 do 110 kg).Jakna je od kvalitetne deblje koze sa metalnim dugmadima i rajsfeslusima. Nosena je svega par puta. Cena 100eura. Moguca zamena... slike navedenih jakni se postaviti Wulfy kontakt telefon +38268068998 Dzony Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovu prvu jaknu imam i ja,,jakna je odlicna i moram da priznam da je cena vise nego ok,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano April 13, 2008 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike, zainteresovan sam za prvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki, prva jakna je kao sto vidite - crna ima i neke svetlece pruge, a evo kako stoji na valjda ubrzo bivsem vlasniku da je u zimskim danima topla kaze ova postava ima i neke dodatke od kojih izgledate deblje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Crvena jakna je.... ima neke natpise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je Dzony imao dugu kosu i vozio Virago, tada je slusao i rock, u stvari Galiju ako gledate spot te grupe gdje ima jedna djevojka koja prestoji na motociklu i jednog mladica koji vozi Virago to je nas Dzony no, zasto je to bitno, tada je Dzony nosio ovu jaknu sto je sada prodaje, dakle kupujete i dio istorije jednog benda ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Teh... ova SCOTT je vrh, al velicina me jebede... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan -jakne bez problema mogu da posaljem za BG -cena moze da se koriguje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko bi mogla da se koriguje cena rokerice,i jel' si siguran da moze da se uglavi u nju neko od 190cm i 110kg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da bi ti odgovarala jer je meni velika a ja sam 185cm i 85kg. Cena moze da se spusti 10% to jest 90eura rokerica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Druga i treca jakna su prodate ali jos uvek aktuelna je prva marke SCOTT! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara 9o evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...