Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nisam bio aktivan na forumu godinama iz prostog razloga što nisam imao motor više (prvi motor el250) te nije bilo razloga da cunjam i grabim nove informacije sa foruma. Posle 5 godina odlučim da hoću ponovo da vozim motor. Uzmem odmor u nameri da kupim i vozim bajk. Kacigu sam prvo uzeo, motor pa zaljubio sam se u TDM-a i samo sam to gledao. Prvi pogledao onako, drugi pozvao prodat, treći nedostupan. Prošla mi već prva nedelja odmora, a motor ne vozim. Koliko teško i komplikovano može da bude da čovek kupi motor? Spremio sam lovu naravno pre toga. Jurim ortake bajkere jel znaju nekog jel ima šta? Ništa. Polako ulazim u sumnju da li da se vratim. Ipak sam prokleta Vaga u horoskopu teško donosim odluke. Zove me ortak na film i pizzu, odlazim kod njega, reko ajde da vidim oglase za TDM-a znam ih napamet. Koliko ih ima i koji su. Kad ono gle jedan više. Pogledam motor. Uzimam telefon u ruke. Zovem. Zvoni... Sutradan ujutru sam otišao sa drugarom (nije forumas, ali je moj veliki prijatelj i hvala mu - Nikola Radanov) i pazario moju novu ljubav, evo je u garaži čeka da se prođe tehnički i registraciju odnosno čeka da vidi ponovo put. Ovaj put sa mnom. Ako ste imali priliku da sarađujete sa Denisom iz Vladimirca, mogu samo da vam kažem da je čovek vrhunski profesionalac i veliki ljubitelj motora. Takođe razume ljude koji vole motore (što je meni bilo bitno). Tako da sve preporuke za njega. Takođe je TDM dovežen meni do kuće do mog rodnog Pančeva što je isto za pohvalu! Motor je 2001, nije što je moj ali najbolji! Slike su u prilogu, naravno posle reg. dobiće mali servis i sve što zaslužuje! ŽIVELI! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam , i ja imam tu fotografiju, nek te sluzi dugo dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 18, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, neka te služi sa srećom i da se lepo navozas sa njim. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Jul 18, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i nek je sa srecom! P.S. Da se prijavim kao Denisova zadovoljna musterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 18, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ti putevi i sa srećom povratak. Mašina je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ružan ti motor! Moj je lepši!!! Neka je sa srećom od još jednog Denisovog pacijenta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Jul 18, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lijep, sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 18, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Prva stvar koju trebaš da uradiš je da mu daš ime/nadimak. Suv drum i puno srećnih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ljudi! Hm imeeee. Koje ime/rod da izaberem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 18, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bombona. Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano Jul 19, 2017 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Ćomi Oluja said: Hvala puno ljudi! Hm imeeee. Koje ime/rod da izaberem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 19, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mradomir said: Haha to je to. Dal ga mazim svako jutro kad ustanem? Da. Pre nego što zube operem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 19, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ljudi! Hm imeeee. Koje ime/rod da izaberem? E to je uvek zeznuto ako se puno razmišlja, m ili ž, možda srednji, jedna ili dve reči...Daš ono kako osećaš mašinu, pa makar i da već postoji.(Moja bejahu Crvena Neman, Srebrna Strela, Plavičasti Vihor i Crna Mamba)Sent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 19, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Malo nezgodno da mu daš ime Djordje. Na primer ti pričaš sa ortakom a ženska cupka da krenete i ti kažeš: " Ajd idi sedi na Djoku i čekaj me, sad ću ja" 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3573 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Prva tura konačno sa drugarom (nessa) koji vozi ZRXa do Bele crkve i nazad (pančevo). Idem za njim i na pravcu on dao gas, ja TDM još nisam ni produvao kako valja. Spuštam u nižu brzinu krenem da mu vrtim obrtaje. U jednom trenutku ubrzavanja krenem da se derem "AJMO ŽUĆOOOOOOO" tako da mislim da smo rešili ime. Ćomi i Žuća U prilogu je slika da znate kako izgledamo ako nas sretnete na putu. Još jednom hvala svima na čestitkama! Bezbedno vozite 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti dobar, ti ..onako...ali , jakna ti VR*.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18301 Napisano Avgust 1, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega...motor je lutka a opste je poznato da Je TDM -gospodjica Jasmina Tedemovic, glupo je da jases muskarca (kao ja) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su bili Gvozdenija, Misica, Obama, Bubamara i sad MAGARE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...