Malonj 41 Napisano Jul 18, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam mali pa ne mogu otvoriti topic u oglasima pomoc prijatelja. Elem odvrnuo mi se jedan sraf (sisica) sto nosi bocni kofer pa mi treba adresa ili kontakt nekog tokara/strugara u Trebinju ko moze da mi napravi taj sraf. Trenutno sam u Foci pa ako i tu neko zna nekog ko moze to da mi odradi info je itekako dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 19, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam mali pa ne mogu otvoriti topic u oglasima pomoc prijatelja. Elem odvrnuo mi se jedan sraf (sisica) sto nosi bocni kofer pa mi treba adresa ili kontakt nekog tokara/strugara u Trebinju ko moze da mi napravi taj sraf. Trenutno sam u Foci pa ako i tu neko zna nekog ko moze to da mi odradi info je itekako dobro dosao. Kad budeš u Trebinju, idi do kafica Underground koji se nalazi odmah pored hotela Leotar. Gazda vozi motor i predsednik je kluba TNT iz Trebinja, oni će ti odmah pronaći nekoga ko to može da ti sredi.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Jul 19, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info odem sutra do covjeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...