Apriliars 0 Napisano Jul 14, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Imam problem sa apriliom rs 125,kad ga ubacim u brzinu samo trzne i ugasi se...Stelovao sam mu kvacilo i sada kad ga ubacim u brzinu radi kao skuter...Dajem gas on stoji a kvacilo ne drzim..Ima ulje u menjacu i lamele su mu dobre.Ima neko predstavu sta bi moglo da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jul 14, 2017 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga opravio, U prvom slucaju ti nije dobro odvajalo, a sada skroz odvaja i kad pustis kvacilo. Znaci pravilno nastelovano bi bilo negde izmedju. Popusti buzir sajle skroz zavrtanjem onog tockica koji ulazi u rucicu. Zatim nasteluj kvacilo dole na deklu tako da odvaja kako treba, znaci kad ubacis u brzinu da ne trza i ne gasi se, u tvom slucaju popustis onaj centralni sraf. Nakon toga dotegnes buzir sajle, tako da ostane minimalno jedva osetnog lufta. Medjutim ima tu jos jedna promenljiva u jednacini, lamele kvacila moraju biti pritegnute na odredjenu meru, da kvacilo ne bude pretvdo i ili premekano tj da ne proklizava. Probaj par puta, i uspeces, bitno je da ne vozis dok ti kvacilo proklizava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Jul 14, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Apriliars 0 Napisano Jul 15, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hah..Sad kad sam mu ponovo spakovao lamele,jos malo ga stelovao,sve se vratilo u normalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...