gox 1864 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupio sajlu (žicu) ali spoljasnji deo u koji ulazi sajla mi je ostecen na mestu gde treba šraf da ide, puklo skroz. Treba mi samo spoljasnji deo al moze i u kompletu. Tel 0637005870 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb 450 1985 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 11, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi mogao Kiler da ti zavari - ako je plastika u pitanju , Jedino ne znam dal se vratio iz Slovenije ( otišao da se malo provoza ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Aha. Jeste plastika. Pa nije zurba. Pitao par ljudi, ma to ne moze Javi mi ako je tu i kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 11, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK, inače za prvu pomoć to možeš zalepiti nekim lepkom, pa onda preko svega staviti jednu šelnu ili par onih plastičnih vezica ( trebalo bi da drže ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 12, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drumski za savete, bio kod Saleta killera, zavrsili posao. Zavario plastiku, onda izbusili rupu, zleb po obodu i zicom ojacali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 12, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Sajla je malo bila nabijena iza fara, ispravio sam to pa ne bi trebalo vise biti problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 12, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 12, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Problem je resen no kad sam vec oglasio,ako neko ima moze da ponudi,neka je ko rezerva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...