neshitza 0 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko chuo o ovome nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ima u moto pulsu,za 1.-2. mesec ove godine,sve o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano April 13, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan citao neki katalog malo pre 188ks,motor bruka. planiram da kupim zx10,ali onaj iz 2005god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da, pise u motopulsu sve. ali najinteresantnije je da ovi iz akrapovica kazu da su na tocku izmerili 185ks, e to je vec ludilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A ostali imaju priblizno toliko na radilici...Ludilo! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan evo kupio sam moto puls samo zbog njega! stvarno je vrhunski... e sad, po meni nije nesto lep ali 188ks..... a zamislite kako se chuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva slikica, naleteo sam na ovo na jednom stranom forumu...Ja se ne bi ljutio da je ovakav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U Lazarevcu se vec neko vreme vozi nova desetka i na mini skupu koji je bio pre nekoliko dana sam imao prilike da je pogledam iz bliza. Ono sto meni najvise smeta kod R motora, ne njihovom krivicom vec mojom, je sto su gabaritno mali. Ovaj ZX10 je krupniji od ostalih, narocito se to lepo videlo pored glanc novog GSXR1000 koji je bio parkiran tik do njega. Mislim da je vrh rezervoara bar 10cm visi na ZX10. Takodje, polozaj retrovizira je hm... interesantniji, odmaknuti su napred. Ali ipak, nije to za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep...vidim, krenuli su s mono viljuskom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lep...vidim, krenuli su s mono viljuskom... Nažalost, ovako je mogao da izgleda ali je potpuno drugačiji...Ovo ti je evropska verzija Kawe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko iskustva sa zx10 ali model 2004-2005 posto hocu da ga kupim pa me zanima vase misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blaz 4 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: croatija-samobor Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva slikica, naleteo sam na ovo na jednom stranom forumu...Ja se ne bi ljutio da je ovakav. fora zgleda u crvenoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan STA!? E jebaga...a bash super izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda ali to je bilo predsezonsko photoshop nagadjanje. Ovo je model za 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije ovo na slici ZX14?? Je l vam lepa ova desetka nova? Meni i i nije nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 18, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije ovo na slici ZX14?? Je l vam lepa ova desetka nova? Meni i i nije nesto Ni meni se nesto ne svidja :-\ Iskreno svi modeli R-ova za ovu sezonu su mi fuj jedino Yama mada su joj zajbali onu crvenu nekako mi nije onako drecava sto se meni ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...