zzoza 53 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moje kacige Airoh dragon i Nolan 103. Kacige su u dobrom stanju.Vel kaciga su xl - 61-62. Airoh ima sitnu ogrebotinu mislim da je pala sa motora nista strasno.Oba vizira su dobra. Providni mi nije trenutno tu pa ga nisam slikao.Pantalone su alpinestars vel xxl imaju protektore i mogu se zakaciti na jaknu, ja sam 188cm i 110kg i meni su dobre. Obim struka 53cm duzina celih nogavica 110cm Airoh dragon - 140e (crni i providni vizir) Nolan 103 - 60e Pantalone AlpineStars - 45e Sms, Viber 060/1561520 cene nisu fixne , stvar vredi koliko je neko spreman da plati ponudite pa se mozda i dogovorimo , hvala, sretno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Jul 10, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za pantalone. Jel imaju termo postavu? Ja letnje imam, kuburim sa zimskim. Pa ako imaju postavu mogli bi na viber da predjemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Astral said: Zainteresovan sam za pantalone. Jel imaju termo postavu? Ja letnje imam, kuburim sa zimskim. Pa ako imaju postavu mogli bi na viber da predjemo. Klasicnu zimsku postavu nemaju ali imaju unutrasnju najlonsku postavu nisu bas letnje, ne propusta ni vetar ni kisu, nije mi nikad bilo hladno u njima.Po meni nisu za bas toplo vreme. Mogu da slikam da vidis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Jul 10, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znam o cemu pricas,to je ona vodonepropusna membrana. Ja tragam za pantalonama za hladnije vreme sa postavom koja se skida . Letnjih imam 3 para a zimske ni jedne. Hvala za info ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Astral said: Znam o cemu pricas,to je ona vodonepropusna membrana. Ja tragam za pantalonama za hladnije vreme sa postavom koja se skida . Letnjih imam 3 para a zimske ni jedne. Hvala za info ! Da, ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 14, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan nolan prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 26, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena pantalona 4500 din ili 37e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 31, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan NOVE CENE kaciga airoh - 100e pantalone alpinestars - 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 3, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za pantalone. Možeš li mi poslati još slika pantalona na whatsapp? Ako može, kaži, pa da ti šibnem broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone prodate 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Avgust 12, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...