sinisa66 106 Napisano Jul 8, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima polovan kompjuter mislim da moze od cele grupe Piaggo 500 cc. Nexus Gilera 2004 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Jul 8, 2017 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo kad treba komp, polovan je nesto ispod 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 9, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ugasio i voznji.Ne baca varnicu a ne radi ni benzinska pumpa. Kod Zvonka Majstora j(MML) je vec par nedelja.On kaze da je sve probao i da je racunar. Nasao je neki polovan ali nije dobar ler gas los i ne znan sta jos rece,,,nisam bio tamo. Inace prefektno radio ranije( pre gasenja) mada sam primetio nedelju ranije da je palio lampicu od imobiilajzera (alarma) u voznji crvena.jbga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Jul 9, 2017 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da zvekne komp u voznji, mala je verovatnoca. Pre ce se desiti da negde instalacija pravi problem pa da iz tog razloga dodje do ostecenja imobilajzera ili kompa. Kad se ustanovi kvar, od delova definitivno ce ti trebati komp, imobilajzer, kljuc i antena tj to sve ide u paketu i malo je mnogo da stoji 3 nedelje u kvaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo danas komp i odneo ga u Bellamoto sa servisnim klucem...kazu da bi mogli nest oda urade. Rekoh da probam jer se sve vise isplati nego nov ili polovan kome je cena 10% manja nego novom. Hvala na podrsci i pozz... Javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 14, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno da je komp,tako da ce polovan komp i uparivanje sa imobilijzerom i kljucem resiti problem... Cena prava sitnica( 200 eur),ali me brine sto ne znam zasto se sprzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Jul 14, 2017 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Videh komp i crveni kljuc na belom papircetu sa tvojim podacima, predpostavljam da je odnesen kod Ristica. Moze se sprziti iz dva razloga, prvi je da je jednostavno odlepilo nesto u njemu i drugi je da instalacija negde ne valja. Imam jednog Nexusa kao tvog, kog bi trebalo sredinom nedelje da rasturim, svasta nesto ima da se radi, izmedju ostalog gasi se tj klapna gasa je u problemu (nije zaprljana) pa ako hoces, donesi komp da probamo na ovog sto je kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 14, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hmm,ja danas im aminovao da nabave polovan komp i to upare, ali mogao bih da uzmem moj tj.stari komp pa da ga probamo kod tebe na tom nexusu,mozda da mi javis kada ga rasturis pa dodjem kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 18, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen novi polovan komp uparen sa imobilajzerom i kljucem,motor lepo pali ,prima gas ali napon ide u 15v, Verovatno regler koji je verovatno i kriv za przenje kompa.eto sada opet meni zanimacija,naci neki polovan ispravan regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Jul 18, 2017 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije regler krivac za tvoj problem. Ako ces polovan regler, nemoj fabricki jer je sranje, nemoj ni nov kineski jer je jos vece sranje. Od polovnih reglera uzmi od SW400/600 ili jos bolje nov Joskin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 18, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu,jel imas kontakt Josketa to mi zvuci ok ..i kada bude imao stabilan napon oteracu ga kod nekog elektricara da ga pregleda detaljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Jul 19, 2017 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Joska 063/834-7-397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ćeš boljeg električara od Satelidže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 20, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa ja pojma nermam.. Sorry Satelis,kada budes imao vremena da ti doteram ovog mog nesrecnika (Nexus) iako pretpostavljam da su ti dva Nexusa isuvise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Jul 20, 2017 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto necu biti tu nedelju dana + da zavrsim sta je ostalo....mozes doterati pocetkom Avgusta makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 21, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok,javljam se pocetkom avgusta,jer ja 4 og idem na odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Jul 21, 2017 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je bilo umesto reglera kucni model..dobro je i radilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, baš lepo. . . Možeš komotno u muzej da daš tu šklopociju od reglera . Čisto da se ljudi čude šta i kako. . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Polovan motor,sada ce kod Satelisa da ide na pregled,mozda ima jos nesto ovako rusticno u njemu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, da ti ne pokazujem slike moje prošlogodišnje tromesečne muke. Za sve što sam se dohvatio, morao da menjam. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok,u pravu si,da ne prizivamo,to je to, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Spolja lep,bila ljubav na prvi pogled 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 29, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa lepa makina. Ja imam samo jednu malu primedbu, ne mogu ovako kratak nikako da se uvalim i vozim kao čovek na njoj. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 29, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo povisi,ja na prste isto,i tvrd i trosi malo vise ali sve zaboravis kada ga stisnes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...