salem 1098 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo pratim ovaj forum jer sam oduvek voleo motore, nekada brze, sada pouzdane i udobne. Nedavno sam dosao u posed jednog starog GPZ 550 iz '83. Pa i nije star. Mladji je od mene skoro petnaest godina. Nadam se da cu ovde naci dosta dobrih saveta i predloga da bi doveo motor u ispravno, pouzdano i estetski zadovoljavajuce stanje. Jos jednom pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Može slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1098 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bice. Trenutno sam na odmoru a motor je kuci "raskupusan". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Jun 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Nema, veze, volimo mi i slike raskupusanih masina, cisto da se bolje vidi napredak pre i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1098 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Bice slika a napredak se nece videti bas tako brzo. Ne planiram ga za ovu sezonu. Idem polako ali detaljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Može od njega da ispadne super mašina. Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Jun 30, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A moze i slika odmora, more, plaza, kokos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1098 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, dragan d je napisao: Može od njega da ispadne super mašina. Dobro došao Hvala Pre 6 sati, Jupiter je napisao: A moze i slika odmora, more, plaza, kokos. More, plaza, kokos... divan odmor, ali ne moj. Soba, krevet, pogled kroz prozor... Pecen sam kao paprika, izlazim kao vampir, from dusk till dawn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupi nesto za mazanje posle suncanja. Ne jogurt, kiselo mleko, neki preparat za 10-15 evra. Ne mogu da se setim proizvodjaca, ali u tom cenovnom rangu mene je jedne godine spasao. Ima i jeftinije, verovatno i to radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1098 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Jupiter je napisao: Kupi nesto za mazanje posle suncanja. Ne jogurt, kiselo mleko, neki preparat za 10-15 evra. Ne mogu da se setim proizvodjaca, ali u tom cenovnom rangu mene je jedne godine spasao. Ima i jeftinije, verovatno i to radi posao. Hvala. Zena mi je med. sestra pa me ona leci. Ponela je celu apoteku. Mislim da je predvidela i zastitu od virusa vanzemaljskog porekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1098 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Pozdrav i dobrodosao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Nema svrhe da sediš unutra kad si već pecen. Imaš after sun od garnier npr koji ujedno i hladi. Sinu je pomoglo da za 2 dana predje iz stadijuma 'ne gledaj mi ramena-boli me' u stadijum 'ne boli me više ni na dodir'. A bio je kao rak crven. Naravno da ima i drugih krema ali sa ovom imamo pozitivno iskustvo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1098 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi Sredjuje se polako ali vrlo sam osetljiv na jako suce, osim ruku i to do dela koji pokrivaju kratki rukavi. Hvala na savetima. Uskoro cu kuci pa da pocnem sa sredjivanjem motora. E tu ce mi saveti biti potrebniji. Tu mi zena ne moze nista pomoci. Cak ce i odmagati stalnim zvocanjem zbog "nepotrebnog troska" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Jul 2, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav brate po mopedu I ja imam gpz 550, unitrak. Sad trazim jos jedan takav za delove al me malo koce finansije Sent from my SM-J510FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1098 Napisano Jul 2, 2017 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, koresovac je napisao: Pozdrav brate po mopedu I ja imam gpz 550, unitrak. Sad trazim jos jedan takav za delove al me malo koce finansije Sent from my SM-J510FN using Tapatalk Vidim da si iz Nis. Nema veze, ako natrcim na nesto zanimljivo javljam ti, mozda se nekad i sretnemo negde na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...