Alexa90 11549 Napisano Jun 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nov ili polovan bez oštećenja.064 3210321 Alexa[/img] Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod Ivice u nišu, pošaljes mu kofer i on ti odradi naslon kakav hoćeš. Čak ti stavi i vez od motora na njega. Nije puno skupo 20-30e ja mislim.Čovek radi sedišta za motore inače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14483 Napisano Jun 26, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to cifra za naslon onda je dzaba u odnosu na "originalne" cija funkcionalnost je 0 u odnosu na ove,imao i original i sada ovako nesto,supruga nece vise da cuje za te fabricke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, nemoj da vidi pa da se uobrazi i da digne cenu .Ja sam kod njega radio sedište, i veoma sam zadovoljan. Ok je lik, i korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 26, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikako da se odlučim da mi Ivica uradi sedište i naslon. Nekako su mi ova sedišta lepa, ali mi se čine nepraktična. Ovo iza vozača je pod oštrim uglom na gore. Ne znam da li se i oslanja vozač na to uopšte itd. Jedino deo za suvozača vidim da je dobar jer je napred izdignut pa nema klizanja napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikako da se odlučim da mi Ivica uradi sedište i naslon. Nekako su mi ova sedišta lepa, ali mi se čine nepraktična. Ovo iza vozača je pod oštrim uglom na gore. Ne znam da li se i oslanja vozač na to uopšte itd. Jedino deo za suvozača vidim da je dobar jer je napred izdignut pa nema klizanja napred. Da ne remetimo čoveku temu, samo ukratko.S'obzirom da je cena sedišta koje sam ja radio 70e bila, u šta je spadalo tapaciranje, dorada sunđera, i znatno proširenje sedišta, takođe i izdignuti deo za suvozača koji izuzetno znači (ne pada mi više niko na leđa dok ga vozim), mislim da trenutno nema bolje ponude što se tiče odnosa cena kvalitet.Na taj mali naslon ne može da se nasloni nešto specijalno, ali lepo se upadne u sedište, i tu si gde si. Duža putovanja su znatno lakša, nema bola u leđima i zadnjici više.Evo kako je kod mene sve ispalo.Idem sad da tražim pare za reklamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 27, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo lepo izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ar4Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ar4Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, fabrički naslon nov ili polovan bez oštećenja se i dalje traži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...