cikuntopola 96 Napisano Jun 18, 2017 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem decije moto pantalone i cizme Visina 143cm tezina 40kg broj cizama 36-37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jun 19, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kožne moto pantalone, ili? Ako ove odgovaraju da pretutam sutra po ostavi, da tražim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 20, 2017 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam naleteo na tvoj post iz 2014.Pantalone su odlicne ali mu se nikako ne bi svidela boja.Hvala na svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 20, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedne od mog sina, PROBIKER..... samo da premerim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 20, 2017 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate ocekujem mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...