CrveniKimi 90 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju motor iz naslova, odnosno moj licni motor..odlucio sam da ga prodam jer bih zeleo da predjem na neki noviji SuperSport motor... Sve o motoru imate u mojoj temi Sredjivanje Suzukija..bukvalno sve sto moze da se uradi sam uradio, jedino gume nisam stavio nove...ove mogu tipa jos ovu sezonu maks...nema lazi nema prevare, jer ni sam ne volim takvo nesto...sve karte su otvorene..registrovan je do polovine Jula i vodi se na mene. CENA za oglase je 3500eur..jer su toliko sve k4 u principu, a i svestan sam ovih CENKAROSA pa zato nije ni fiks.. Cena za forum je 3200eur..ni ona nije fiksna da se razumeo...sve je stvar dogovora, prihvatam zamene samo za jednu vrstu motora, a to je opet SuperSport i to noviji motor samo uz moju doplatu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 17, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla uplata od you tuba motor je prelep stvarno,a i mislim da ce se naredni vlasnik lepo navozati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa daaa stiglo 1000e hahahahaa hvalaa, pa i ja mislim, samo bih zeleo da je iduci vlasnik cuva kao sto sam ja i odrzava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 17, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам сигуран да је стигло и више, тако да можеш на "гивавеј" да га даш 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaaha ma cuti tu ne otkrivaj mi tajne hahahaahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Otisla moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...