dane035 14 Napisano Jun 10, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, pretrazivao sam forum ali nisam nasao sto me zanima, mozda nisam znao prave reci... Elem, sa ovim mojim enduro Kinezom Keeway Exceed nekako nisam bas uvek siguran da nece nesto da se desi. Za sada mi deluje prilicno pouzdano, da se ne gresim, iako je Kinez. Ali, treba mi neka manja torbica u koju bih spakovao nesto malo alata: nekoliko kljuceva ovasto-viljuskastih, klesta, vezice, svecicu, krpicu itd itd. Mislim da sve to moze da stane na guvernal, tj. u neku torbicu koja bi se zakacila na guvernal. Zato, dajte neke predloge za tavku neku "handlebar bag", moze slobodno da bude od platna, nikako ne bih one kozne varijante "Harli-Dejvidson".... Dobro bi bilo kod nas da moze da se kupi, jer kontam da nije skupo i da ne mozda ne isplati cekanje da stigne iz ino. Mozda je neko i sam skrojio takvu neku torbicu, pa tu moze neka slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 10, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim alat+svašta na repu u žutoj torbici. Ovu mi je pravio po meri Končo Sjuing, ima ga na FB. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jul 13, 2017 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam otisao kod kožara, i pitao jel moze da mi napravi. Torbica za prednju viljusku je u pitanju, uradio kako sam hteo i izaslo dosta jeftinije nego da sam kupovao negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 13, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Louisu za oko 10 evra. Promenio sam motor i sad je prodajem za 1000 dinara. Nikad upotrebljena. Slike stavljam za vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Jul 15, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan "Ja sam zainteresovan da kupim tvoju torbicu za alat. Mozes li da mi posaljes koju sliku ? Moj tel 069/ 522 47 70 Wiber" Ovaj post je Nesa Triumph umesto ovde poslao moderatoru. Dakle Debeljan, ako i dalje prodaješ torbicu kontaktiraj druga Nešu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavi druze sliku u svakom slucaju. Bas me zanima kakva je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...