sashac 8204 Napisano Jun 9, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 2005 godiste,presao 38000.Servisiran sve po ps-u.Gume pireli angel,lanac i lancanici novi,viljuske superiska itd itd,uticnica 12 v,stavljene duze koske pa je podignut,centralni stender,cirada,podignut volan radi udobnosti.Registrovan do sledece godine u ovo doba. Oprema: Akrapovic auspuh Crash bar prednji-Seba Nosac kofera zadnji i bocni-Seba 3 nova kappa koferaK47 i k41x2 Ohlins amortizer volana Grejaci rucica Mra vizir sa deflektorom Pokazivac stepena prenosa. 4500 evra-fixna totalno,neeema cenkanja. Od ostecenja ima dve ogrebotine na masci sa desne strane,prefarbane-jedva vidljive. 0646825522 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Neces valjda i ti na BMW? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 9, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok.Nesto lagano,igrackicu neku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 9, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Sale čudo Kupiš, središ i prodaš Izgleda fenomenalno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok.Nesto lagano,igrackicu neku.Znam jedan lep gsx 1.4 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 9, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Savan je napisao: Znam jedan lep gsx 1.4 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 9, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Savan je napisao: Znam jedan lep gsx 1.4 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Da, to je bas lagana igrackica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 10, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da vam kazem zanima me Honda transalp 700ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1769 Napisano Jun 10, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Znam jedan lep gsx 1.4 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProPostavi oglas da se divimo. Mada, ko zna ... Inviato dal mio ASUS_Z010D utilizzando Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji i kakav pokazivač stepena prenosa.Ja bi kod mene da stavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 13, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan lepi, koji se kaci na cdi direktno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Di to ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 13, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Gear-Indicator-for-Yamaha-YZF-R1-YZF-R6-Fzh150-Wr250r-Fz-16-Road-Star-/142359979924?hash=item212550e794:g:cPwAAOSwls5Y8Dj-&vxp=mtr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Uz razgovore sa kolegama,i malo razmisljanja,i shvatanja da vozim nedeljom van grada,Strom 1000 dodje kao mogucnost za zamenu.Ako neko ima lepo spakovan strom sa opremom,a zeli da isproba Fazera,neka se javne.Moze i moja doplata naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ti znas da 99 % kupaca velikog Stroma na kraju predje na GS-a ? Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 25, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @sashac Moja preporuka prije eventualne zamjene "Freze" za "Shturma" provozaj-probaj Stroma ( ako vec nisi ) da ne sjednes sa konja na magarca i to jos uz tvoju doplatu. Ja probao Stroma poslije CBR 1000 F ( razmisljao o kupovini Stroma 1000 ) pa odma odustao. Mozda je do mene? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, LuckyVladano je napisao: Ti znas da 99 % kupaca velikog Stroma na kraju predje na GS-a ? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Vidim ja da ti oces gs da mi uvalis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Utjerivac je napisao: @sashac Moja preporuka prije eventualne zamjene "Freze" za "Shturma" provozaj-probaj Stroma ( ako vec nisi ) da ne sjednes sa konja na magarca i to jos uz tvoju doplatu. Ja probao Stroma poslije CBR 1000 F ( razmisljao o kupovini Stroma 1000 ) pa odma odustao. Mozda je do mene? Potpuno si u pravu.Ali odgovara mi skroz.Jeste tromina,i teska bulja u odnosu na fazera,ali meni bulja i treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti dovoljno mator za GS-a, a i prebrz je za tebe pre 23 minuta, sashac je napisao: ...ali meni bulja i treba.. Auuuuu ala si zastranioooo, jel to los uticaj gospodina Brnabica? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, LuckyVladano je napisao: Nisi ti dovoljno mator za GS-a, a i prebrz je za tebe Auuuuu ala si zastranioooo, jel to los uticaj gospodina Brnabica? Neminovni uticaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jeste on za mene,ali nisam ja za njega...Nemam ja tu kintu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 271 Napisano Jun 25, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan nisi ti covek za stroma. (volis ti brzinu samo nes da priznas) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mozda videcemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 25, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sashac je napisao: Potpuno si u pravu.Ali odgovara mi skroz.Jeste tromina,i teska bulja u odnosu na fazera,ali meni bulja i treba. Ako je tako da ti je sa srecom. Najbolje ti znas sta ti odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...