mrle 8475 Napisano Jun 8, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3186 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/stravicna-nesreca-kod-novog-gorazda-motociklista-pokosio-troje-dece-na-trotoaru-jedno/sxqjs0s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 8, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mrle je napisao: http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/stravicna-nesreca-kod-novog-gorazda-motociklista-pokosio-troje-dece-na-trotoaru-jedno/sxqjs0s Ovo je zastrasujuce, suze mi naviiru na oci ne mogu ih suzdrzati. Nestade jedan mali zivot , strasno. Za Vuleta sta reci , Bog neka mu sudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovaj vozac pokosio decu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Jun 8, 2017 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan samo uzdisem, tuzno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 8, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Pretuzno za dete, i mnogo tuzno za Vukasina za kog nemam reci da opisem koliko je dobar momak. Citam raznorazne ostrascene komentare po vestima i dusa me boli jer znam da grese dusu o njega. Ali krivica je evidentna i katastrofalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 8, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Burazer i cale koji su isli sa Cacanima danas zajedo u Trebinje javili mi da mu se desilo nesto sa prednjom gumom u krivini ,da je pao i motor otklizao na trotoar i nazalost usmrtio neduznu devojcicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 8, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nesreca ne pita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Jun 9, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nepisano pravilo da se dobrim ljudima desavaju ruzne stvari :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 9, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/vs086kq Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 9, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vise da ne pitamo te stvari.Uvek i uvek prevelika brzina.Ubi necije dete...Sigurno je vozio 50 na sat,i pukla mu guma...aj vazi. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 9, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja novinama ne verujem nista, ako budemo imali neku informaciju direktno od nekog od ocevidaca ili bas od vozaca, onda ok. Ovako je sve rekla/kazala, svako verovatno doda malo svog vidjenja u to sve i eto. Samo kad citas komentare ispod tih vesti vidis da osudjivanje krene pre nego sto i procitaju do kraja clanak... Steta dece, toga se uvek plasim. Ako bas moram pasti ili poginuti na dva tocka, uvek zelim da to budem samo ja.. Eh kako ova godina krenu..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 9, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Povređeni dečak, koji je prilikom ovog udesa zadobio teške povrede glave, je, kako je moj prijatelj saznao od članova porodice, iz bolnice u Foči prebačen u Sarajevo gde je operisan i sada nam svima ostaje samo da se molimo za njegovo zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 9, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što reče Sašac, ni 1% ne želim niti ću da vjerujem da je vozio 50 na sat i da je motor pri padu sa tom (propisanom) brzinom odletio na trotoar i ubio nečije dijete. Nemojte da tražite izgovore za nečije postupke. Kakav je on čovjek to nikoga ne boli, živ, zdrav, glava na ramenima. Šta mislite boli li tu majku šta, ostatak porodice, malog brata i sestru? Boli li njih šta? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 9, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, GuMi5 je napisao: Kao što reče Sašac, ni 1% ne želim niti ću da vjerujem da je vozio 50 na sat i da je motor pri padu sa tom (propisanom) brzinom odletio na trotoar i ubio nečije dijete. Nemojte da tražite izgovore za nečije postupke. Kakav je on čovjek to nikoga ne boli, živ, zdrav, glava na ramenima. Šta mislite boli li tu majku šta, ostatak porodice, malog brata i sestru? Boli li njih šta? Svaki put kada se desi nešto ovako tupimo iste priče, a iz godine u godinu sve više ljudi strada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Razlog tako silovitog odletanja motora sa puta i tako tragicnog ishoda po nesrecnu decu je evidentan, ali ono sto je nepoznanica je zasto je do toga doslo, jer Vule zaista, ali zaista dobro vozi. Mimo dugogodisnjeg posedovanja i vozenja R motora, takodje se i godinama takmici u motokrosu, i licno sumnjam da je neka klasicna vozacka greska dovela do pada. A kako je roditeljima dece, to je izlisno pricati, stagod da je uzrok za gubitak jednog i tesko povredjivanje drugog deteta. Jeziv splet okolnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jun 9, 2017 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, tragedija, sta drugo reci Ovi sto pljuju najstrasnije po motoristi su verovatno neki 100% ispravni, dobri i posteni koji voze iskljucivo po ogranicenju. Da, i sa 50 na sat motor kad izleti na trotoar moze itekako da usmrti nekoga, ne daj Boze nikome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 9, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sebi dajem za pravo da ga pljujem posle ovog video klipa gore koji je Stile ubacio i na njegovom fejsu slika kako točkari na magistralnom putu i tek na kraju kao rezultat njegove dobre vožnje ubistva tuđeg djeteta. Ovdje kao da ljudi nisu normalni... sada skače neko da ga brani a na drugoj strani neko izgubio dijete... Sutra ćete svi, daće Bog, imati porodice... Garantujem vam da sleduje psovanje svakoga ko kraj trotoara u naseljenom prođe više od 60 na sat, na sav glas, dok vaše dijete bude na istom. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 9, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema opravdanja , i ja vozim motor i preko ograničenja ali u razumnoj meri. Meni je brat javio da mu je pustila prednja guma u krivini (sta znaci to pustila ne znam, mozda isklizala, mozda se probusila) Od juče ne skrećem misli sa nastradale devojčice, došao sam kuci i odavno nisam bio srećniji što sam mogao da zagrlim moju ćerkicu od 7 godina , a ovi nesrećni ljudi to neće moći nikada da urade . Ja bi ovde udario katanac,. Tuga . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 9, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, *zeka* je napisao: Nema opravdanja , i ja vozim motor i preko ograničenja ali u razumnoj meri. Meni je brat javio da mu je pustila prednja guma u krivini (sta znaci to pustila ne znam, mozda isklizala, mozda se probusila) Od juče ne skrećem misli sa nastradale devojčice, došao sam kuci i odavno nisam bio srećniji što sam mogao da zagrlim moju ćerkicu od 7 godina , a ovi nesrećni ljudi to neće moći nikada da urade . Ja bi ovde udario katanac,. Tuga . +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dajemo sebi za pravo i pri napadu i pri odbrani...Jedno je samo sigurno, ogromna tragedija.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa-R 1 Napisano Jun 10, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: On top of the world ;) Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Velika je šteta i žalost za jedan mladi ugašeni život, nesreća ne bira, dešava se to i najboljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Jun 10, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zivot ugasen, jedan upropascen. Zatvorska kazna mu ne gine, i dozivotno jedno dete na dusi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 10, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan objavili su novi tekst na naslovnoj strani http://www.blic.rs/vesti/hronika/dve-tragedije-na-putu-za-isti-moto-skup-jedan-bajker-usmrtio-devojcicu-drugi/57q3zmc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...