Raša 54 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, shvabo zaboravio si da vozac mora da da izjavu kako se dogodila nezgoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad te obore, obavezno kažeš u slušalicu da misliš da ti je slomljeno koleno ili rame i da jako boli. Odmah drugi par cipela i pandura i vozača 4-točkaša. Vozača iscooliraš maximalno, sačekaš uvidjaj, zahtevaš pregled kod lekara... Za povredu ide krivična prijava, a za komšijski dogovor quac u pedu. Kada budu učestali Batagpz-ovi računi i iznosi, kad se proširi priča o ciframa i zabranama, polako će početi i pažnja da se obraća na nas. Komšijski dogovor sa krivcem nam je nož u ledja. Svaka ti ja k'a Njegoshu...ali hebi ga, nisam imao josh X sati za cekanje uvidjajaca... ubuduce, posto ja nista ne radim po ceo dan vec samo bleim...cimnes mene ja dodjem parkiram moj motor jedno 300 metara dalje tebi kao pomognem do taxija ti se popnes na moji motor i zavrsis sta imas ja ostanem da cekam uvidjajnu i kad pitaju gde je ovaj sto je vozio motor kazem da si vec u urgentnom... ;D ;D ;D posle pokupim tvoj motor i nadjemo se negde u gradu na pice :) Nadam se da ubuduce nece da se deshava, ali mozemo na pice svakako od nedelje kad malo prodje ova dosadna kisha....A mozemo da zovemo Ra$u na pice zbog dobrog "poznavanja procedure".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kad te obore, obavezno kažeš u slušalicu da misliš da ti je slomljeno koleno ili rame i da jako boli. Odmah drugi par cipela i pandura i vozača 4-točkaša. Vozača iscooliraš maximalno, sačekaš uvidjaj, zahtevaš pregled kod lekara... Za povredu ide krivična prijava, a za komšijski dogovor quac u pedu. Kada budu učestali Batagpz-ovi računi i iznosi, kad se proširi priča o ciframa i zabranama, polako će početi i pažnja da se obraća na nas. Komšijski dogovor sa krivcem nam je nož u ledja. Svaka ti ja k'a Njegoshu...ali hebi ga, nisam imao josh X sati za cekanje uvidjajaca... Kad IMA povredjenih, brže dolazi ekipa i jedna i druga. I onda nema ''komšijskog dogovora'' nego se sve zavodi i ide malo drukče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...