Gremlin 24 Napisano April 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juche oko podne, iz Visegradske prelazim Kneza Milosha, ulazim u gornji deo ulice kad odjednom BUM....dostavno vozilo City Express-a je bilo brze od moje zelje da pobegnem, preseklo mi put iz leve trake u nameri da skrene i dostavi neshto u poslasticarnicu "Karmen", tako da smo se Tenera i ja nashli na asfaltu. Ceo dogadjaj posmatra mladjani pripadnik Zandarmerije koji verovatno iz MUP-a ide peshke prema gradu, prilazi pita me: "Jel si OK, jesi dobro, jel da zovemo hitnu ?Ja gledam, vidim sve OK, nista me ne boli. Kazem: ma OK je, u tom momentu vozach dostavnog vozila izlazi i kaze "Izvini, nisam te uopste video"...Po ne znam koji put slusam istu pricu NISAM TE VIDEO....1.87 m i 120 kg + motor, i nije me video... Ja brojim do deste nekoliko puta i malo se smirujem, za to vreme mladjani zandarm je vec obavestio nadlezne i dolazi saobracajac na BMW-u, izuzetno ljubazan, gleda sta se desilo, sve mu je jasno, vozach kombija krece u svoju pricu, kad mu ovaj podvikne: "Ma kome ti pricash vidim ja sta si radio i kako si ga srusio, i dodaje kako i njega na motoru svaki dan neko takav pokushava da ubije". Vozac kombija zacutao, nema ga nigde. Saobracajac zove ekipu za uvidjaj i odlazi svojim poslom, a mi ostajemo da cekamo. Posle sat vremena, nema ekipe za uvidjaj, mene prosao bes. Od stete samo iskrivljena rucica kvacila i malo ogrebane pastike. Nailazi saobracajac peshak, ja ga pitam da li mozemo da se "komisijski" razidjemo - on prilazi vozachu koji je zaspao u kombiju i obojica potvrdjujemo i razilzaimo se. Sve u svemu, nista strasno, osim neobjasnjive zelje da ga udavim....Steta odrane pantalone i rucica kvacila. Na CITY EXPRESS-u ne moze da se vidi nishta posto je ceo kombi izudaran ko da je pravljen od talasastog lima. Cuvajte se ljudi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto mu ne uze kes za stetu ??? ??? Pa nek sledeci put gleda gde ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano April 11, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh trebalo je da istrajes i da mu se napise prijava i kazna... Ovako, nikom nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano April 11, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sejtan i ja kao da se jurimo po nekim temama... Ponovo i po ko zna koji put mi je zao kad procitam za ovakav dogadjaj. Srdjane moram i ja da te pitam isto sto i Seki ili bar sto ne saceka uvidjaj. Em si coveku dao prostora da se naspava, em je prosao nekaznjeno. On ce tako i 'sutra' da vozi i .... Izvini, ne zelim da ti stajem na muku, dovoljno je i to sto se dogodilo. EDIT: A eto ga i Pablo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 11, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god da sam video, cuo, ucestvovao u ovakvim situacijama i dalje ne znam kako da odreagujem. Odbijam da se NAVIKNEM na takvo stanje!!! > > > > > Definitivno mora da padne neka akcija, voznja, sta god, barem da malo iznerviramo i podsetimo retarde da nas ima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koliko mi pricali ili pravili akcije i ne znam vise sta, znam da ce nas cuti samo oni savesni koji nas i sada postuju. Resenje svega je da se mi sami moramo cuvati i nastojati da izbegnemo sve skakljive situacije inace.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 11, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao si nepovredjen, motor neoštećen, to je najbitnije! Šibaj dalje, nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao si nepovredjen, motor neoštećen, to je najbitnije! Šibaj dalje, nema druge. Kako bre neostecen? A rucica kvacila? A patike? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhh !!! jbemti !!!! > dobro je da si ok ! Srki ja bi se iskakao po magarcu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 11, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre neostecen? A rucica kvacila? A patike? ??? Relativno neoštećen. Nekako se previše lako gube glave ovih dana, tako da sam pomislio da je ovde sve ok prošlo. Slažem se da bi neka novčana kazna ili batine bile veća satisfakcija, ali, kažem, najbitnije je da će čovek sutra opet na motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre neostecen? A rucica kvacila? A patike? ??? Relativno neoštećen. Nekako se previše lako gube glave ovih dana, tako da sam pomislio da je ovde sve ok prošlo. Slažem se da bi neka novčana kazna ili batine bile veća satisfakcija, ali, kažem, najbitnije je da će čovek sutra opet na motor.... Ma ostetio bi ja njega pa bi otvorio sva cetri oka i svaki put kad vidi motor pobegao bi skroz desno !!! Retard ! uhhhhh ! zato ljudi i ginu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu nisi izbio neki zubic , pa mu das moju vizit kartu ;D ;D !! Kako je krenulo svima cu da podelim po VISE komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan U prvi mah sam se jedva suzdrzao da ga ne odvalim u glavu, bio sam toliko besan da sam motor digao iz mesta ko cackalicu...ali vec je bio tu mladi zandarm, a ubrzo i saobracajac, da ne kazem polu-uvredljivi izraz za lice sa druge planete ;D , tako da kad sam video da je sve manje-vishe dobro zavrsheno, ajde da ne gubim sledexih X sati na cekanje uvidjajaca. Mada se slazem da je trebalo sacekati i napakovati mu prijavu, ali eto bilo je drugacije. Sve je dobro kad se dobro svrshi, a najbolje vishe puta..... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 11, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro kad se dobro svrshi, a najbolje vishe puta..... ;D ;D ;D ;D ;D Optimizam i u trenucima teskim ;D B R A V O ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Vidis koliko se potreso,sto te je oborio."...nece san na oci...." :o Jako "postujem" te vaspitane sto se izvinjavaju. Pre njihovog "izvini" (to je samo,da ne bi dobili preko nosa ) me sam Bog spasio da ne "izginem". Evo samo da te podsetim.Ja sam skoro pao,na sl. nacin.Malo sam gore prosao.Sad` cu ti "reci" sta sam dobio tj.sta cu dobiti. 158 000 din.-za popravku motora 130 000 din.-za povrede (kontuzija kolena.distorzija skocnog zgloba) ----------------- 288 000 din.-nije za bacanje A on ce platiti 25 000 din.-sto je vrsen uvidjaj i kaznu (neznam koliku),ali verujem neku finu,posto je bio drzak i bezobrazan. Pa neka i njih malo zaboli.Barem po dzepu. ps.molim vas.Ako se nekome,ne daj Boze,bilo sta desi.Nemoj te da oprastate.Ako treba i glumite,da vas sve boli.I istraj te u tome. Srbina samo po dzepu i brzo se opameti.(to sigurno vazi i za ostale) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 11, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Taj nije ni pokušao da pogleda... Ja kad razmišljam o takvim situacijama samo se plašim da me neko ne pregazi otpozadi... Prošao je totalno nekažnjeno, samo da nije bilo tog pandura pešaka, na tvom mestu ja bih ga sigurno iznabadao pa neka gleda drugi put. Batina je iz raja izašla, ne kazne... ;D To je sigurno zato što ovih dana vozim ko po jajima jer vidim da je vrag odneo šalu i da ljudi ne gledaju gde voze. I dođem kući umoran od najjednostavnije vožnje po kraju, stalno gledam ko će da me sruši, napinjem se psihički a još kad mi neko tako izleti... Bitno je da si živ i zdrav, svaki pad s motora je opasan pa i pri maloj brzini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano April 11, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bar da si uzeo mu lovu za novu rucicu za kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan samo da si ti prosao nepovredjen, a i Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cek, cek....pa mi smo se sreli malo posle toga kod topciderske zvezde ili???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kad te obore, obavezno kažeš u slušalicu da misliš da ti je slomljeno koleno ili rame i da jako boli. Odmah drugi par cipela i pandura i vozača 4-točkaša. Vozača iscooliraš maximalno, sačekaš uvidjaj, zahtevaš pregled kod lekara... Za povredu ide krivična prijava, a za komšijski dogovor quac u pedu. Kada budu učestali Batagpz-ovi računi i iznosi, kad se proširi priča o ciframa i zabranama, polako će početi i pažnja da se obraća na nas. Komšijski dogovor sa krivcem nam je nož u ledja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan cek, cek....pa mi smo se sreli malo posle toga kod topciderske zvezde ili???? Juche smo se sreli na zvezdi, nemili dogadjaj je bio u cetvrtak. Anyway, sve je ispalo OK, mada sam stvarno mogao da prezalim josh 2 sata cekanja i da mu spakuju prijavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan cek, cek....pa mi smo se sreli malo posle toga kod topciderske zvezde ili???? Juche smo se sreli na zvezdi,ja sam bio kolima. Nemili dogadjaj je bio u cetvrtak. Anyway, sve je ispalo OK, mada sam stvarno mogao da prezalim josh 2 sata cekanja i da mu spakuju prijavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad te obore, obavezno kažeš u slušalicu da misliš da ti je slomljeno koleno ili rame i da jako boli. Odmah drugi par cipela i pandura i vozača 4-točkaša. Vozača iscooliraš maximalno, sačekaš uvidjaj, zahtevaš pregled kod lekara... Za povredu ide krivična prijava, a za komšijski dogovor quac u pedu. Kada budu učestali Batagpz-ovi računi i iznosi, kad se proširi priča o ciframa i zabranama, polako će početi i pažnja da se obraća na nas. Komšijski dogovor sa krivcem nam je nož u ledja. Svaka ti ja k'a Njegoshu...ali hebi ga, nisam imao josh X sati za cekanje uvidjajaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad te obore, obavezno kažeš u slušalicu da misliš da ti je slomljeno koleno ili rame i da jako boli. Odmah drugi par cipela i pandura i vozača 4-točkaša. Vozača iscooliraš maximalno, sačekaš uvidjaj, zahtevaš pregled kod lekara... Za povredu ide krivična prijava, a za komšijski dogovor quac u pedu. Kada budu učestali Batagpz-ovi računi i iznosi, kad se proširi priča o ciframa i zabranama, polako će početi i pažnja da se obraća na nas. Komšijski dogovor sa krivcem nam je nož u ledja. Svaka ti ja k'a Njegoshu...ali hebi ga, nisam imao josh X sati za cekanje uvidjajaca... ubuduce, posto ja nista ne radim po ceo dan vec samo bleim...cimnes mene ja dodjem parkiram moj motor jedno 300 metara dalje tebi kao pomognem do taxija ti se popnes na moji motor i zavrsis sta imas ja ostanem da cekam uvidjajnu i kad pitaju gde je ovaj sto je vozio motor kazem da si vec u urgentnom... ;D ;D ;D posle pokupim tvoj motor i nadjemo se negde u gradu na pice :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo gore je naravno samo plod bolesne maste ali bi moglo i da se proba ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...