ivicahonda 0 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju zasto motor iz cista mira izgubi varnicu na svecici. U pitanju je Honda xlr 125. Nema pravila dva puta mi se u voznji ugasio, nekolko puta posle pola sata voznje. ali je uvek prvo paljenje bilo ok, danas vise nece ni na prvo paljenje. Dovod goriva nema nikakve veze jer jednostavno izgubi varnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da proverim cdi, ima li neka sema ili caka kako se to proverava? Bombinu nosim ujutru na proveru ali oko ostatka instalacije neznam odakle da pocinjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima, kao i uvek problem sam opet resio sam. ovo je ipak beskoristan forum bar sto se mene tice. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ivicahonda je napisao: Hvala svima na savetima, kao i uvek problem sam opet resio sam. ovo je ipak beskoristan forum bar sto se mene tice. pozz Evo ja se izvinjavam u ime celog foruma sto ti niko za 17 sati nije resio kvar na motoru. Mislim stvarno bas smo bezobrazni. Oprosti jos jednom i nadam se da ti je ovo poslednje logovanje ovde . Pozdrav 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...