dane035 14 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, procureo mi je zadnji kocioni cilindar (zapravo, u pitanju su 2 cilindra i 2 klipa). Precnik klipa je 25mm. Potrebne su mi kocione gumice. Gde to da nadjem? Posto u katalozima slabo imaju delove pod stavkom Keeway, trebalo bi naci neki drugi model koji ima ovakvu konfiguraciju. Znaci, svaki od 2 cilindra ima po 2 gumice, unutrasnju i spoljnu (za prasinu). Postavljam slike kako bi iskusni mozda prepoznali koji motor jos ima ovakvu konfiguraciju. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Jun 6, 2017 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Gumice za kočnice radi Sigurnost iz Zrenjanina, potrebno je da znaš prečnik klipa i visunu gumice. Koliko vidim na slici, klipovi su različitog prečnika što je i uobičajeno. Po fotografiji bi zaključio da su cilindri rapavi od korozije, ako su i klipovi takvi, teško da će nove gumice pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz djunta, ne znam zasto je tema duplirana, verovatno sam je stavio u pogresan forum, pa je premestena na 2 mesta. Klipovi su istih dimenzija, samo na slici izgleda da nisu. Stare gumice su popustile jer su se disk i celjust pregrejali u voznji, pa su se gumice nekako dezintegrisale i iskaljale cilindre. Inace, pre toga je radilo sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...