Buha 0 Napisano Jun 1, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da kupim svoj prvi motor sad na leto nema neko iskustvo vozio samo nesto malo skuter od 125cc.Ovih dana sam gledao neke motore od 1000-1500e I video sam motor Peda x road 2 pa sad me zanima da li je to dobar izbor za pocetak I ako neko ima ovoj motor da li bi mogao da mi kaze njegovo iskustvo sa njim...Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je Honda Varadero 125. Kvalitetan je, ima dovoljno snage i mozes ga naci za te pare. Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha dt125r, ako nađeš da je dobar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buha 0 Napisano Jun 1, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, brkicNS said: Moj savet ti je Honda Varadero 125. Kvalitetan je, ima dovoljno snage i mozes ga naci za te pare. Pozz Hvala pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buha 0 Napisano Jun 1, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, bmikicic said: Yamaha dt125r, ako nađeš da je dobar Video sam sami dva modela jedan 1992 drugi 1997 I presli su dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Matoro, jedino ako se razumeš u mehaniku pa sam da ih održavaš, na njima se generalna radi, usput kao na Renou 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Jun 2, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Video sam sami dva modela jedan 1992 drugi 1997 I presli su dostaHonda CBF 250 2007?Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Septembar 14, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Plava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...