Uros91 19 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 15 postova Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Potrebna mi je pomoc i neke informacije. Radim na izradi stolice koju sam dizajnirao kao master rad na fakultetu (bez toga mi nema diplomiranja haha). Sediste sam zamislio da bude od smole u finalnoj beloj boji. Imam kalup negativ izradjen od stirodura (slika ispod). E', sada me zanima ko ima iskustva sa izradom slicnih elemenata i sta mi moze reci u vezi poliestera i epoksija? Za ovakav tip elementa koja je smola preporucljivija i gde se pouzdano moze naci dobrog kvaliteta? Takodje bi mi dobro dosla neka informacija o platnu, puniocu , ubrzivacu i ostalim komponentama koje su potrebne za samu izradu...gde najbolje naci? Hvala i pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Imas smolu u rcsrbija u rinfuzi koja nece pojesti stiropor http://www.rcsrbija.rs/materijali-za-gradnju/kompozitni-materijali/staklena-vlakna-smola-i-uvrivai 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...