Kermit 2 Napisano Maj 25, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pariz, Francuska Motocikl: Honda NC 750 x DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je red da se predstavim. Da ne bih morao da klecim na kamencicima evo nekoliko reci: dva meseca sam ponosni vlasnik jedne Honde,sa kojom sam do sada presao skromnih 6000 km. Nema se vremena za vise, kapitalizam bato, kuca-posao. Vozim nocu i vikendom. Valjda sam stekao pravo da je javim na Forumu. Trenutno zivim u Parizu (dugo traje ovo " ¨trenutno"). Da ne gnjavim vise, i onako nisam neki pisac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 272 Napisano Maj 29, 2017 drumski ratnik, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao brate po motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 29, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...