brkicNS 139 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jedan od ova dva kofera, bez ploce. 0605022913 ili PP Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 30, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Имам ја К53 на продају Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jun 5, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaler koja je cena? Ako ne moze javno pisi na PP i neku sliku ako nije problem sibni Naravno ako se kolega @brkicNS ne ljuti jer on ima prednost jer je prvi pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da, nisam video da mi je odgovorio... Pregovaranje onda na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Jun 14, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi platio k53, kupljen nov pre par meseci u moto landu sa naslonom i plocom, nikad nije provozan na motoru? Postavio ga i nije mi se nikako svidelo kako izgleda i kupim originalni naslon za Burgmana i ovo od tad stoji, nije mi nikad ni zafalio prostor posto ne putujem nigde veliko sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...