Mare70a 1399 Napisano Maj 22, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,jedan clan familije odustao pa ima svasta nesto dobre opreme. Jakna Risaa plava,Cordura,ima protektore na laktovima,ramenima,ledjima,kao nova 65 eur.Pise xxl,ali ,mislim da je xl. Jakna Rollef,crvena sara,crna jakna duza,lednji protektor,ramena,laktovi,zimska postava ocuvana,60 eur.Velicina L Jakna Crvena bez protektora,Furigan,letnja lagana,corudur sa lavom na ledjima 25 eur. Caberg Jusstisimo GP kaciga flip up,sa naocarima za sunce,ocuvana,vadiva postava,kao nova,L,70 eur Accesrbis stitnik za bubrege XL,ocuvan,kao nov,20 eur BMW pojas za bubrege,original,ocuvan,M size,25 eur Polo torba za kacigu,ocuvana,radi,10 eur Cizme Held,broj 43,kozne,ocuvane,40 eur No name kaciga bordo,ocuvana,Made in Italy,mislim da je velicina L,20 eur. Mare 063 53 53 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 22, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone velicine KXL,sa zimskom skidajucom postavom,malo su igorele na auspuh kod kolena i zadnja desna nogavica sa unutrasnje strane,RISSA proizvodjac,izgledaju korektno i ocuvano osim tih malih ostecenja.Cena 3500 rsda Jos dodajem zastitne gace i pojas nesto u fazonu kao biciklisticke ali deblje,prvi put sam video ovo,velicina M,cena 30 eur,kapiram da je za hladnije dane.Ocuvano. Poslao svu ovu robu buraz iz Nemacke gde je i kupovana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako deluje ova bordo kaciga uzivo, kao oni no name jeftini kinezi ili je malo finije odradjena? Na slikama deluje ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 23, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je ocuvana jako dobro,kvalitetnija je,nije Kina. Mislim da je u pitanju Airoh.Na kopci pise made in Italy. Vizir ocuvan odlicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 24, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam bolje slikao jakne.Oprane,ciste,ko nove. Roleff jakna,velicina L,43 broj,sa postavom koja se skida i svim protektorima,ja imam 180 cm i 87 kila,taman mi a moze jos u nju. Stanje top. Jos slika saljem na viber. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 24, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Rissa,velicina XXL,kraca ali zato sira dosta i u stomaku,ramenima.Ima sve protektore.Cordura. Jos slika na viber. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 24, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Furigan,ja nisam stao u nju ali zato verni suvozac ispozirao.Velicina M,ima mesta da se stave protektori sa cicak trakom ali ih nemam.Materijal Cordura. Visoka 180,tezina 63 kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 24, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone Rissa,ja stao u njih ali malo stomak steze.Za nekoga sa ravnijim stomakom,opusteno ulazi.Duzina dobra.Moja visina 180,tezina 86-87 kg.Pise velicina KXL. Vadiva zimska postava,dva protektora na kolenima.Dva ostecenja od auspuha.Vidi se na slikama. Jos slika na viber. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 24, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan I jos koja slika kacige Caberg Justissimo GP,velicina L. Kaciga ocuvana,viziri ocuvani.Odlicno stanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 29, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Rissa plava 50 eur, Jakna Roleff 50 eur, Cizme 35 eur. Furigan,letnja lagana,corudura bez protektora sa lavom na ledjima 25 eur. Caberg Jusstisimo GP kaciga flip up,sa naocarima za sunce,ocuvana,vadiva postava,kao nova,L, 70 eur Accesrbis stitnik za bubrege XL,ocuvan,kao nov, 17eur-2000 rsda BMW pojas za bubrege,original,ocuvan,M size, 25 eur-3000 rsda Polo torba za kacigu,ocuvana,radi, 10 eur Cizme Held,broj 43,kozne,ocuvane, 35eur Pantalone 3500 rsd. Zastitne gace i pojas nesto u fazonu kao biciklisticke ali deblje,prvi put sam video ovo,velicina M,kapiram da je za hladnije dane.Ocuvano,kao novo,u kompletu 3000 rsd Crvena kaciga prodata. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 14, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Rissa plava 50 eur 5000 rsd Jakna Roleff 50eur 5000 rsd Furigan,letnja lagana,corudura bez protektora sa lavom na ledjima 3000 rsd. Accesrbis stitnik za bubrege XL,ocuvan,kao nov, -2000 rsda BMW pojas za bubrege,original,ocuvan,M size, -3000 rsda Cizme Held,broj 43,kozne,ocuvane, 35eur 4000 rsd Caberg Jusstisimo GP kaciga flip up,sa naocarima za sunce,ocuvana,vadiva postava,kao nova,L, 70 eur Polo torba za kacigu,ocuvana,radi, 10 eur Pantalone 3500 rsd. 3000 rsd Naglasavam da su sve stvari oprane i u odlicnom stanju. 063 53 53 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...