dragan d 737 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Elem posle dva vikenda odlaganja zbog kiše koja se navrzla pa pada samo vikendom, jutros rano krenusmo Vlada GS, Sloba takodje na GS-u i ja sa mojom Hondom, nestrpljivi ( okupili smo se već oko 7h kod mene u Grockoj) i krenusmo ka manastiru Tumane koji je na nekih 12 km od Golupca. Ka tamo smo išli preko Požarevca, Salakovca, Rabrova, Zelenika i manastir Tumane. Od Grocke nekih 100 km. Put zanimljiv na pojedinim deonicama ali posle Salakovca i kroz sela vrlo loš u dužini od oko 20-tak km. Malo slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep izlet , Vlado da li je to jos isti motor , kojeg sam kupio bez tebe ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto , ja imam istu ruto , u planu da provozam u petek 2.06., samo idem do gornjeg milanovca i prema zajecaru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Vlada nije na forumu trenutno ali jeste to taj BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cipotm je napisao: Jos nesto , ja imam istu ruto , u planu da provozam u petek 2.06., samo idem do gornjeg milanovca i prema zajecaru.... Mi smo se vraćali preko Golubca, uz Dunav, svratili na Srebrno jezero, Požarevac, Beograd i put je bolji i lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovog GS-a znam. Svideo mi se motor na prvi pogled. Čovek komšija iz Boleča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nenadbg88 je napisao: Pa ovog GS-a znam. Svideo mi se motor na prvi pogled. Čovek komšija iz Boleča Jeste. Sloba je iz Boleča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Sloba je iz Boleča To je bio prvi out da sam video taj motor uživo (a da sam obraćao pažnju)Moj TDM kao igračka prema onome.Al kad mi čovek rekao potrošnju, smorio sam se odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha. Jeste dobar motor. S obzirom na Slobine gabarite i težinu, odličan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 24, 2017 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja oglasim, lepo smo se provozali, oko 313 km, i vreme nas lepo posluzilo. Dragan je samo trebao da napise nesto o Manastiru, jer se covek bas razume u to. Opet cemo to ponoviti, ovog puta planiramo da posetimo Manastir Pustinja, u okolini Valjeva. Ako nekoga zanima to, mozemo se kuckati i dogovarati ovde. U svakom slucaju, sa ovom dvojicom i na kraj sveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 24, 2017 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2017 at 3:31 PM, cipotm said: Jos nesto , ja imam istu ruto , u planu da provozam u petek 2.06., samo idem do gornjeg milanovca i prema zajecaru.... Pozdrav Milane, jeste takav, ali nije taj motor. To je Slobin BMW. Moj motor nisu slikali jer je najlepsi Ocekujem da se javis kada budes prolazio kroz Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 24, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego tvoj motor nije fotogeničan A i za toliko, vidi se malo na parkingu. A Sloba i ja smo em fotogenični em su nam motori ko manekeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 24, 2017 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Vlada GS je napisao: Pozdrav Milane, jeste takav, ali nije taj motor. To je Slobin BMW. Moj motor nisu slikali jer je najlepsi Ocekujem da se javis kada budes prolazio kroz Srbiju. Pozdrav Vlado ! Kroz Beograd prolazim u petak 2.06. vreme jos ne znam ...lp milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...