СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno izgleda de ce biti dostupna jedna solidna aplikacija za planiranje ruta za motoriste. Bar da izbegnete da pravite rute na komjuteru i prebacujete posle na telefon, vec mozete i u toku voznje kako vam dune, dok pijete kafu u nekom baru i odlucite da odete nekim drugim putem ili napravite jos jedan krug. Odmah sam kupio i pro verziju, dok je dzabaka. Videcemo kako ce se pokazati. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.talent.kurviger&hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 18, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Eh, skinuto 40 i nešto puta samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora negde da se pocne? Tek su je napravili. Ne moze odjednom 100000000. Sajt im je odlican za planiranje, a aplikacija izgleda obecavajuce, bar za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan A evo i opcija za rute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 18, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikada, ali nikada nemoj da uzmeš extra curvy route jer ćeš da se sjebeš kao niko. Ili će te odvesti nekom koz'jom stazom, ili privatnim putem, ili putem koji je zatvoren, zabranjen za motore ili slično... Nekoliko sam puta, praveću rute sa Kurvigerom, završio u tuđem dvorištu, ili morao da uđem u neku ulicu samo da se okrenem, ili mr odvede gdje je zabrana prolaza ili slično... Treba im još vremena da to dotjeraju ali obećava za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Maj 19, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isprobao na 5min, i za sve tri opcije (Fastest, Curvy i Extra curvy route) mi prikazao istu rutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 19, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj, verovatno tu gde probas ni nema drugih puteva koji su vise curvy ili extra curvy. Za sada sve sto sam probao lepo radi sem sto je ucitavanje mape prvi put online bilo sporo, tako da sam uzeo pro verziju i skinuo offline mape koje mi trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 19, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Hvala za savet. Za sad ne koristim tu opciju bez da proverim gde me vodi, vec sam pravim waypoints. Uostalom aplikaciju sam i nasao posto mi je Sygic sa novom verzijom od pre neki dan prestao da cita prethodno napravljene rute sa ITN converter-om koje sam napravio za put na koji idem za 2 nedelje. Sad moram da nadjem neko alternativno resenje, tako da je kurviger izgledao kao OK opcija. Usput te opcije za round rutu i ostalo ce mozda biti korisne za vikend voznje sa drugarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Maj 19, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, СајберГастарбајтер said: Gledaj, verovatno tu gde probas ni nema drugih puteva koji su vise curvy ili extra curvy. Pa ne bih rekao baš. Uneo sam rutu od Niša do Knjaževca. Postoje bar neke tri alternative koje Google Maps nudi: Kurviger je uvek prikazivao ovu drugu od 61,1km, čak i za Fastest route. E sad, moguće da sam ja pogrešno razumeo termin "Fastest route". Ja sam shvatio da se tu jednostavno traži najbrža ruta, nezavisno od krivina. Ali izgleda da nije tako. Ali nije ni bitno, za krivudave puteve radi kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 19, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno. U svakom slucaju nisam ni postavio temu da ih branim kao neki fan ili "predstavnik za medije", samo mi se ucinilo kao dobra aplikacija za ubuduce. Videcemo kako ce se razvijati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Maj 19, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, naravno. Niti sam se ja javio da ih kudim odmah (mada je možda tako ispalo). Više je bilo u smislu 'gle šta mi se dogodilo'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 19, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 19, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha... još sitnica... Kurviger nema pojma kada je koji put zatvoren ili vremenski ograničeno kretanje... Npr. mene je htio prevesti preko Stelvia u Januaru... i takođe mi se desilo da me subotom odvede na put koji je vikendima za motore zabranjen... tako da, vjerujem da nije neka sreća vjerovati mu baš uvijek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 19, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to dečije bolesti koje aplikacija mora da preleži uz pomoć onih koji imaju vremena da se nađe testiranjem. Ko nema, uzima provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 20, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @jboban Koju drugu aplikaciju koja "provereno" dobro radi mozes da preporucis? Bar da probam dok ne srede problem sa Sygic-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 20, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačno šta ti treba, ali iGo, Here, Navigator... Ima toga puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 20, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Here sam probao ali nisam nasao opciju za planiranje rute sa 15-20 waypoints. Da li iGo i Navigator imaju tu opciju? Na Kurvigeru mi se upravo to dopalo, kliknes na kartu dodas waypoint nastavis dalje. Plus mozes posle da promenis redosled, dodas novi, umetnes di treba I fercera. Jedino mi je malo to cupavo sto pomenu Gumi oko zatvorenih puteva ili corsokaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 25, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popravili Sygic sa najnovijim update. Sve route koje sam prebacio sa ITN Converter-om na Sygic format rade. U svakom slucaju drzim Kurviger da probam kako pravi rute i uporedim sa Sygic-om. Probao Mapfactor Navigator i davao mi skretanja gde ne sme da se skrene na 3 mesta u gradu na potezu od 4 km. Videcemo kakav je na otvorenim putevima, takodje i Kurviger. Dobro je za kurviger sto odmah odgovaraju na pitanja u google groups i izgleda da su resili da ozbiljno srede aplikaciju za ubuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan On 5/19/2017 at 13:07, GuMi5 je napisao: Aha... još sitnica... Kurviger nema pojma kada je koji put zatvoren ili vremenski ograničeno kretanje... Npr. mene je htio prevesti preko Stelvia u Januaru... i takođe mi se desilo da me subotom odvede na put koji je vikendima za motore zabranjen... tako da, vjerujem da nije neka sreća vjerovati mu baš uvijek... Meni se to bas svida kod Kurvigera .... sedim zimi , pred prozorom pola metra snega , hocu da planiram turu , ono Google maps i svi drugi me salju okolo naokolo ... i nema jednostavne varijante ( bar ja neznam za nju ) , gde bi mogao kompjuteru da objasnim da nisam toliko glup .... ali ako je neko toliko glup da mu treba kontrola i za to , i treba da ode februara na Stelvio ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 1, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, moto planer, po nazivu mi zvucalo kao raspored kurvi po Evropi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Jun 5, 2017 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Za te stvari najbolje cimneš nekog kolegu u koji grad ideš, znaju napamet i adrese i gde je roba najbolja u krug hundert kilometer. Provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...