jboban

Članovi
 • Broj tema i poruka

  714
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

 • Days Won

  2

jboban last won the day on Maj 4 2016

jboban had the most liked content!

Reputacija u zajednici

318 Excelent

O članu jboban

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  U blizini
 • Motocikl
  Suzuki DL650 V-Strom

Poslednji posetioci profila

544 profile views
 1. Po zakonu je da stoji na vidnom mestu, dakle bilo gde gde se vidi.
 2. Ja sam taj [emoji41]
 3. Bolje 650 [emoji41]
 4. Joškin regler jer u svemu bolji, a manje greje i rotor. Koja je cena? Ne slažem se da svaki voltmetar pokazuje drugačije, osim možda u nekoj decimali.
 5. Možda je takav vid osiguranja već ušao u cenu motora, pa probaj koliko hoćeš. Čista poslovna politika i izbor svakog dilera ili samog proizvođača.
 6. Pokoj mu duši... Svi volimo malo brže, ali sinoć sa prijateljicom krenem do Mećavnika (Drvengrad) na Mokroj Gori oko 19h. Nekoliko motorista koje smo usput sreli, iz pravca Zlatibora prema Užicu, su tako brzo vozili da smo se više puta oduzeli od straha.
 7. Logično. Samo kod nas se očekuje da svako može da dođe, vozika se uz sve rizike, zahvali i ode dalje.
 8. Na koliko duvate gume na DL650? Različito za jedno ili dvoje?
 9. Najbolje ako može centralni.
 10. Koji je razlog da ovo nije pomenuto u Service Manual-u već samo da je potrebno da crta bude na sredini na ler gasu? Ako je sinhronizacija ujednačavanje (simetriranje) rada dva cilindra, kako je narušava podešavanje jednog senzora zajedničkog za oba?
 11. Koliko? Meni je izašlo 21.100 din.
 12. Odličan izbor. Evo ga jedan dobar na oglasima u Vrbasu.
 13. Zar ne treba poštovati servisne intervale? Kako će neko znati da treba da zameni npr. ulje u štapovima, kočnicama kad to sve radi i bez redovne zamene.
 14. Ja nikako da se odlučim da mi Ivica uradi sedište i naslon. Nekako su mi ova sedišta lepa, ali mi se čine nepraktična. Ovo iza vozača je pod oštrim uglom na gore. Ne znam da li se i oslanja vozač na to uopšte itd. Jedino deo za suvozača vidim da je dobar jer je napred izdignut pa nema klizanja napred.
 15. Koji su ti ovo solundari što se ovako sijaju k'o pasja j*ja? [emoji2] Pojačavaju li ovi veliki crash bar-ovi mikrovibracije na kormanu i fuzasterima? Pitanje za sve: može li se kako sprečiti da gumene zaštite na ramu kod čukljeva nogu spadnu? Moje su još na mestu, ali često vidim da ih nema.