LuckyVladano 5073 Napisano Maj 24, 2017 (promenjeno) Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe iz Meksika na turi kroz Spaniju sa nasim clanom Sent from my LG-H815 using Tapatalk Promenio Januar 28, 2021 član LuckyVladano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam sve procitao, i zavidim vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 25, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Prikljucujem se putovanju, prelepo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pratim , uzivam ... Krenuli ste iz Barcelone , a vec treci , cetvrti ? dan na Aubisque , nesto mi nije bas jasna tura t.j. pravac ... Uglavnom , uzivajte , a kad stignes , bio bi ti zahvalan za marsrutu , nema zurbe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, LuckyVladano je napisao: Sent from my LG-H815 using Tapatalk Lucky , izvini ako gnjavim , probam da se prisetim , odakle su ove dve slike ? jel to isti spust , ili dva razlicita ? Predpostavljam da ces detaljnije da pises kad se vratis , nadam se bas detaljnije .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika je sa Grust-a, ali su taj prevoj osvojila samo 2 nasa clana, Mica i Milun. Mica se ubio od posla da nadje i da ga ubaci u rutu, da bismo nas cetvorica u podnozju dezertirala i otisla da predahnemo u obliznji gradic Druga slika je sa vrha Tourmalet-a Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima gore njihov zajednicki selfi sa vrhaSent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Maj 25, 2017 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi svugdje nadjete neke Chikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te neko lozi. Zgodne chikas su samo na TV-u. Za ovih nedelju dana na prste jedne ruke mogu da se nabroje zgodne devojke koje smo videli, a i te su verovatno bile turistkinje Prva pristojnog izgleda je bila rumunka Mozda nase zapazanje nije merodavno, jer u predelima kojima smo mi vozili ima vise divljih zivotinja nego ljudi, a verovatno medvedi raznose postu Zato krivina ima bezbroj, i ko zeli ekspresni kurs iz predmeta "kako duplirati svoju brzinu po krivinama za 6 dana a ne zavrsiti u provaliji" neka dodje u Pirineje. Zamislite da jurcate po krivinama bez ili sa vrlo malo saobracaja i razmisljate ISKLJUCIVO o gasu, kocnici, putu ispred sebe i o tome kako popraviti svoj stil. I tako 9 sati dnevno 6 dana za redom. NIRVANA !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim: Spanci uglavnom govore 3 jezika: spanski, spanski i spanski. Cak i konobari, koji bi po prirodi posla trebalo da ga znaju, ili da znaju bar neki drugi jezik, reeetko parlaju bilo sta drugo osim maternjeg spanskog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislite li da je nesto moglo da nas zaustavi? Sent from my LG-H815 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 26, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Velimlje2: naravno, zbog premora sam prvo poceo da pisem, pa preskocio 2 dana, pa poceo da kacim slike preko telefona. Kad dodjem kuci, malo cu da predahnem, pa natenane da uoblicim sve, a na kraju bi trebalo da budu ubaceni .gpx fajlovi, t.j. tacne rute naseg puta. Presli smo ako sam dobro izbrojao 12 puta Spansko-Francusku granicu, neke spojajuce delove smo vozili u oba pravca. Imam i animirani mp4 video nase rute, ali mi je na kucnom laptopu u Beogradu. Video materijala imam otprilike 7-8 sati za svaki dan. Potrajace mozda i koji mesec da se to obradi, i naprave filmici za svaki dan zasebno. Vozilo se junacki, 300+ km dnevno, stigli smo i do Atlantika, a nadam se preksutra i do Sredozemnog Mora. Do veceras sam presao preko 2000-2100 km., imam jos 200-250. Kad vratimo motore, Milan i ja ostajemo ceo vikend u Barceloni 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 26, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da objasnim i ovo "junacki - 300+ km".Putevi po kojima smo vozili su bili vrlo cesto jedva nesto siri od automobila (a ponekad i nisu ), prepuni serpentina, nepreglednih krivina i vrlo cesto potpuno bez pravaca, nego vode iz krivine u krivinu. Posto mi od 9h nismo ukupno dnevno nismo odmarali vise od 1 sat, a ni jednom nismo rucali, cenim da bi za ove dnevne rute turistickom voznjom (recimo onom kojom se vozi na BJB vikend voznjama trebalo NAJMANJE duplo vise satiSent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Maj 26, 2017 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LuckyVladano je napisao: Kad vratimo motore, Milan i ja ostajemo ceo vikend u Barceloni . . . da trazite Guslarke!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 26, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, LuckyVladano said: Da objasnim i ovo "junacki - 300+ km". Putevi po kojima smo vozili su bili vrlo cesto jedva nesto siri od automobila (a ponekad i nisu ), prepuni serpentina, nepreglednih krivina i vrlo cesto potpuno bez pravaca, nego vode iz krivine u krivinu. Posto mi od 9h nismo ukupno dnevno nismo odmarali vise od 1 sat, a ni jednom nismo rucali, cenim da bi za ove dnevne rute turistickom voznjom (recimo onom kojom se vozi na BJB vikend voznjama trebalo NAJMANJE duplo vise sati Sent from my LG-H815 using Tapatalk Sreca da si ti stekao iskustvo pa po povratku mozes da vodis brze BJB vikend voznje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 26, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ti kazem... Srce bi me bolelo kad bi svoj motor vozio ovako kao ovaj. Pri tom prvenstveno mislim na sklop menjaca i kardana, masini nije smetalo. Saltao sam i na gore ni na dole "sportski", kod ubrzanja posle serpentina koje sam prolazio 2 ili cak i 1 brzinom sam pod 4/5 gasa saltao skoro bez otpustanja istog pa tako do 3, 4 desavalo se negde i 5 brzine pa zatim legnem svom snagom na kocnice skoro do ukljucivanja ABS-a uz istovremeno saltanje na nize. Desavalo se da uspem da nabijem 140 pa onda kocim skoro na 0 zbog serpentine. Voziti na stazi trkavki motor 9h dnevno najpribliznije opisuje sta smo radili ovih nedelju dana Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Maj 26, 2017 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, LuckyVladano je napisao: Nemoj da te neko lozi. Zgodne chikas su samo na TV-u. Za ovih nedelju dana na prste jedne ruke mogu da se nabroje zgodne devojke koje smo videli, a i te su verovatno bile turistkinje Prva pristojnog izgleda je bila rumunka Mozda nase zapazanje nije merodavno, jer u predelima kojima smo mi vozili ima vise divljih zivotinja nego ljudi, a verovatno medvedi raznose postu Zato krivina ima bezbroj, i ko zeli ekspresni kurs iz predmeta "kako duplirati svoju brzinu po krivinama za 6 dana a ne zavrsiti u provaliji" neka dodje u Pirineje. Zamislite da jurcate po krivinama bez ili sa vrlo malo saobracaja i razmisljate ISKLJUCIVO o gasu, kocnici, putu ispred sebe i o tome kako popraviti svoj stil. I tako 9 sati dnevno 6 dana za redom. NIRVANA !!! Jel samo prste tvoje ruke ili vas svih zajedno?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 26, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano hmmm, to je voznja kakvu volEm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 27, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja zavrsena, bice detaljnije popunjene praznine u putopisu kad se vratim. Sada je na redu par dana kuliranja u BarceloniSent from my LG-H815 using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Maj 28, 2017 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan E sad je dosta lenstvovanja,ajte kuci, poceli ste malo da nedostajete..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 28, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, a ja Milanu predlozio da opet rentiramo motore i izvezemo jos jednom ovu rutu i on se slozio. Eto nas nazad za 7-8 dana Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Maj 28, 2017 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Ma , kad nema vise repete, eto ga kao zmaj dolece kuci ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16100 Napisano Maj 28, 2017 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad cete jos 7 - 8 dana da nas drzite na kvacilu? Ovo ce da traje ko Mala Nevesta... Ajde lepo kuci da se izmontiraju snimci i obogati ovaj putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 28, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nama lepo ovde... Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Laki eto docekasmo da i ti da napises neki putopis.Nisam znao da se Gabi aktivno bavi sportom i to bezbolom.Video sam je pre neki dan kupuje najvecu bezbol palicu spominje tebe i neke spanjolke i da si trenirao sa njima pa te ceka kuci da ti pruzi revans.Pozdrav za celu ekipu a ti za svaki slucaj kad stignes kuci ne skidaj kacigu i protektore par dana .Pozdrav Bobbra. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...